Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka hrvatskog sveučilišta.
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #pravipredsjednik
Ja mislim, da će svaki napaćeni Bosanac i Hercegovac, glasati za ovako kvalitetnog kandidata, jer se vidi, da ima rješenje, da izvuče BiH iz ovog haosa, koji nas vodi u nestanak. Veliko Vam hvala gospodine Mirsade Hadžikadiću!
SVI BOSANCI ZA KOMSICA!
na listi morate staviti X ispred samo jednog kandidata da bi vam listic bio ispravan! ako stavite komsica i radoncica ili komsica i becirovica ili komsica i dzaferagica ili komsica i hadzikadica ili komsica i falatara onda ce vam listic biti nevazeci! SAMO KOMSICA! :)
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #mislislisvojomglavom
po prvoj slici mi se ucini sebi grobno mjesto izbetoniro
HDZ sa fratrima,SDA sa hodžama i Federacija ima da procvijeta
Slika 13 je pokazatelj o kakvim se naučnicima radi na Sveučilištu. Sve ko fol kemija, fizika, medicina, framakologija ovo ono a na kraju ljudi u bijelim haljama pročitaju koju pričicu iz židovske bajke zvala Biblija. E to vam je nauka na rvatski način.
Hoce li u novoj zgradi otkriti kakav novi lijek protiv nepotizma i korupcije?
Sad ce izbori uhljebi. Hadzikadic. Hadzikadic2018
💥✨ Dobili smo čovjeka - Hadzikadica, covjek koji zna svoj posao.Na nama je ostalo.
Zar još ima budala koje padaju na predizborne gradnje, projekte, kamene temeljce!!??
Čuj oni nas vode u EU hahahaha, moj Hamo. Možete vi zamisliti kakvi su nam farmaceuti kad fakultete imate i u Kiseljaki, Travniku, Tuzli, Zenici, Mostaru, Sarajevu, Foči, Prijedoru, Banjojluci, Trebinju, Palama .... A profesori koji se ''zalažu za struku'' trče da zarade neki šugavi honorar .Slična ili ista situacija je i sa medicinom, tehničkim tehnološkim fakultetima a da vam ne govorim za nastavničke, pedagoške, sportske, pravne i ekonomske.
I ko ce ru studirat? Mozda oni starci iz Stolca koji ima 1500 koji su stariji od 100 godina? Ova fasisticka udruga HDZ, koja je pripremila izbornu kradzu u Hercegovini i u Srednjoj Bosni treba da se betonira na smetlist drugog 2 rata. Onako su otjerali cijelu omladinu iz Rep BiH
Polozim mu kcerci
Smijurija...a vidim onaj film se ne bi trebao zvati Važno se zvati Ernest...već Važno se zvati Tomić...kladim se da su politologiju završili il doktorirali...skupljači perja tj. Magle...
Informacija za zlonamjerne komšije muslimane, u pitanju je gradnja nove zgrade za farmaceutski fakultet sveučilišta u Mostaru, dok fakultet funkcionira od 2011.
@RetardiraniKlixAdmin Za razliku od drugih sveučilišta U BiH, diploma im je priznata u EU.