Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto u zatvoru, on na televiziji :) al volja jednog naroda je volja jednog naroda...Aberrečke abertute - koga ćete ??? Silnog i presilnog Čovića !
rekoše nam pripadnici naroda koji su težili velikim promjenama na prosvjedima u 2 mjesecu, i kao rezultat tih promjena na vlast je došla sda, koja je tu već 20+godina..
malo vas je :) opet vas je malo i biće vas manje... da hoće ovi u federaciji bošnjaci skontati samo da vam oduzmu predstavništva, propali bi za 7 dana... radi toga bih ja ušao u politiku, zapamti dobro maca a to je da od nas živite ko bubreg u loju i kad tad doće pametan ekonomist koji će vas nakautirat ekonomski...jer jednostavno treba uvesti veto na uvoz od hrvata iz hercegovine i zahtjevati da se predstavništva premjeste u srce bosne gdje će lova ići nama...Kapisihi Spašava vas jedino needukovanost, primitivazm i lopovluk samih bošnjaka ali malo po malo...evoluiraće...shvatiće i kada ekonomosit stavi lične interese ispod državnih....vi ste prdina bara Jedino zajedno i to da nas pazite, možete profitirati a bilo koji drugi put vas vodi na put prosjačkog štapa ! Za 7 dana možete propasti ! Ja sam racionalist ! Manjina u BiH (koristim mozak)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebala bi jedinica biti u Širokom Brijegu. Pa neka tih 10 000 glasača odredi ko će biti hrvatski predstavnici. Ipak jedan Širokobriježanin vrijedi kao 100 drugih ljudi. Ovo je vrlo ozbiljan prijedlog. HDZ bi to prihvatio a i svi "pravi" Hrvati. Ostatak države bi skinuo sa dnevnog reda "hrvatsko pitanje".
" HNS je na svim nivoima vlasti u općinama gdje je većinsko hrvatsko stanovništvo odnio ubjedljivu pobjedu." ?????
Sve je to pod uticajem Širokog Brijega. Da su gospodari Širokog odredili da se glasa za Bakira Izetbegovića i svi ostali Hrvati, mada ne tako pravi kao Širokobriježani bi slijedili taj primjer. Tako da nema nikakve potrebe da se bez veze muče i da svake dvije godine izlaze na izbore. Široki je srce Hrvatske i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Postanite ustasa ili kako se to danas moderno kaze: "PA - Politicka Akademija HDZBIH"
Imat ce izbornu jedinicu gdje bude izdrzavao kaznu, kad tad.
Milanx 13.10.2014. u 22:35 0 Hrvatska izborna jedinca je dobra i za Bošnjake >> Šta god da vam se da malo vam je. Isti ste KALIMERO. ALI SADA JE STOP!
Dragan Čović najavio: Imat ćemo izbornu jedinicu > IMAT ĆEŠ KADA TI ZLATKO LAGUMĐIJA DOĐE NA VLAST - ZNAČI NIKAD. SVE SMO TVOJE PODVALE NAUČILI, I ZLATKOVE I BAKIROVE I MILETOVE.
Naravno da ćete je dobiti kad već imate bratske dogovore sa SDA, SBB-om i DF-om. Ista ste govna.
Dolazi Herceg Bosna.
Powered by SDA.
To je odgovor na dogovor u sirokom u mostaru sa komsicem i ovim daljim. Eto, uz podrsku stranaca sada su vam odrjesene ruke, izbacili sdp iz vlasti na svim nivoima i sada se mozete dogovoriti i ovdje, ne morate skakati po Briselu!
Ćao Martine, sadi tikve!
Hrvatska izborna jedinca je dobra i za Bošnjake.
Jeste za one koji ne zive u hercegovini, foko
Hrvatska izborna jedinca je dobra i za Bošnjake.
Hrvatska izborna jedinca je dobra i za Bošnjake.
Hrvatska izborna jedinca je dobra i za Bošnjake.
kebala te tvoja bosna covicu terbi odgovara mi hocemo van iz nje odcjepljenje
ovog retarda bi trebo neko zguzit
Hrvati su konstitutivni narod u ovoj državi i bez obzira na njihov broj imaju istu političku i ustavnu težinu kao i ostala dva naroda. Mora se pronaći modalitet kojim će se osigurati da niko od druga dva naroda ne može birati pogodne i podobne predstavnike bosanskim Hrvatima. To jeste retrogradno, žalosno i tužno ali je to predviđeno ustavom, zakonima i podzakonskim aktima. Željku Komšića sam simpatisao oduvijek ali mu nikada nisam dao glas upravo zbog toga što ne želim da Hrvatima iz Ljubuškog, Gruda, Stoca, Mostara biram predsjednika. Dobro je što se tome stalo u kraj jer se mora pokazati i tim ljudima da je ovo njihova država u kojima će njihova osobna i kolektivna prava biti zaštićena i u kojoj će na kraju krajeva moći živjeti u miru sa ostala dva naroda.