Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Covic je trebao biti osudjen prije svih politicara,to je mafijas svijetskih razmjera..Evo recimo N1 sto je radio prilog o njemu,ne smiju ga objaviti,kome nije jasno ?
Covic je bio osudjen za privredni kriminal al nestali dokazi od suda do suda...
možeš s tim sankcijama samo guzicu obrisati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politika HDZ-A je najveći krivac stanja u državi . Njegovo davanje vjetra u leđa Dodiku i saradnja na blokadi države je neprikosnovena. Očigledno da ovako stanje najviše odgovara Čoviću i tajkunima oko njega čije interese štiti po cijenu života Hrvata.
ljigavac iz uzp hdz-a je davno trebao biti na robiji, čuj nestali dokazi na putu do suda i nikom ništa ?? našminkani slatkorječivi dušmanin BiH, priča jedno, radi drugo a misli treće, prikriveni nacifašista, poglavnik trojkašima
TikTokBiznis Pitaj Čovića hoćel pristati da sjedište Gasa bude u Bihaću pa nam javi? Ako hoće da se odmah dogovorimo
Znaci istina izlazi na vidjelo, prvo Bakir i svi oko njega, sad Dodik na optuzenickoj klupi, i onda još Čović..Zacrtali su da ih maknu sve i nove dovedu..
Kakve CRNE Američke sankcije ovaj lik je već odavno trebao biti u zatvoru što zbog kriminala što zbog ratnog zločina !!!
Nikad. To je sve farsa i igra za naivne. Oni naprotiv zele da on i njegovi UZP-ovci dobiju sto vise i da upravljaju cijelom drzavom
Evo ja predlažem neka se osnuje podružnica BH Gasa u Mostaru npr. Neka se poštuje paritet pri zapošljavanju i u rukovodnim strukturama. Na taj način niko ne bi bio oštećen.
U normalnoj zemlji ovaj bi proveo život u zatvoru
Suština je politički utjecaj preko pipe, bilo putem Južne interkoncekcije ili ovih konekcija sa sjevera/istoka. No, malo svjetlo se pojavilo kroz ulogu SAD, a inače ih takve stvari nisu puno zanimale.
MA TU JE I NIKSIC UORTACEN SA COVICEM JER NAJVECE ZLO JE PODLI COVIC , NIKSIC....
Da bogdom pravde i suda dragan bi bio u zatvoru
HDZ koji upravlja svim procesima ima duplo manje glasova od npr SDA koja je u opoziciji. To je nama zapad dao. Jedan čovjek, jedan glas !
enter2, glasanje je slobodni demokratski proces. Glasam, za koga hoću, i tako ću i nastaviti, jer mi se po zakonu to omogućilo. To spinovanje, da se Komšić nekome natura, može samo labudala da napiše. Biro sam, biram, i birat ću samo patriote BiH, za neprijatelje BiH, zaboli me kurko.
Sve je to lijepo ovaj je davno trebao odležati i davno je trebao dobiti sankcije ali je ofirno da mu to nisu uradili kad su mogli nego ga sad pritišću kad treba da odustane od ujkanskog distributera gasa i blokada južne konekcije. Pričaju o malignom uticaju a ne prestaju da se direktno miješaju u unutrašnje poslove BiH bilo ekonomske bilo političke prirode. Državni sekretar se po Klixu prepisuje sa stručnjakom za kolut nazad - bizarno.
Sve ima svoj kraj. Čućeš kad pokušaju.
Dragan Covic je kriminalac koji, kao i drug mu odik, zna da uzdigne narod. Po logici Covica i HDZ-a, onda bi sve one zapadno-hercegovacke "kompanije", predstavnistva, trebalo reorganizovati etnicki prema strukturi trzista na koje plasiraju robu... Ali kako bi se onda presusmjeravale rijeke...
On je najveći kočnićar i prevarant i najpreči je za SAnkcije 2 godine je pravio blokadu i za to od Schmidta nagraďen!!!
Ne svima , al pojedincima Mater lopvsku !