Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha? hahahahah Ha? hahahaha ama ha? hahahah
Kao što je i Fahrudin Radončić proglašen najboljim ministrom sigurnosti!? Dodikove novine, pa ko se sa njim liže, bude lićnost godine :)
Eno i SDA-ovog među dobitnicima.
Kada cetnicka republika podrzava ustasku herceg bosnu,a sto je najgore najveci lopov ove zemlje dobiva nagradu od svog lopovskog jarana Mice,narode probudi se ceka vas 91...
Stvarno je ovo glupost godine.Kome je on licnost godine kad nista lijepo nije uradio za svoju drzavu pa cak ni za Hrvatsku .
Spasi nam Mileta Dragane, dat ćemo ti kćerke i unuke... Hahahaha, to Kopanja Srbine
Nezavisne ????
Prosle godine je bio Fahrudin Radoncic pa vi malo mucnite svojom glavom,oni koji glasaju za fahraona i sbb.Dodikove novine
teško je zamisliti normalne novine u kojima je ličnost godine bih političar.
Vucic je kurcic a dobitnik nagrade je presudjeni kriminalac,osudjen na pet godina zatvora jos 2006 godine. Pozdrav iz Banjaluke !
Da li si ti siguran da ne pisem?
Ne vidim razlog zasto to ne bih napisao.Evo ponovicu, pozdrav svima iz Banjaluke !
Čović pada sve niže i niže.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHHAHA
Kako sramotni potezi Dodika, pa on se totalno pogubio, ismijava sam sebe.Vrlo mudar potez bi bio onima koji su uz njega da se malo odalje da ih ne povuće za sobom, jer past će na samo dno.
Po čemu je to on licnost godine ????????????????????????????????
NABIJEM ZIRI NA KITU.....
Novinari, sedma sila, pa još i "nezavisni" ha, ha, ha.... kod nas nekada bilo časno zanimanje.... Danas "stranački privjesci"... Jedino su potrefili Rafting klub "Una Aqua klub"....
Bože dragi,kud ide ovaj svijet?Četnik uručio Ustaši nagradu.C c c..
A Šešelj?