Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manipuliranje građanima , i objavljivanja ne bitnih informacija. A stvarni problem koji trebaju da rješavaju sklanjaju u stranu. Najpoznatiji citat politicara koji oni godinama praktikuju jeste " iz šupljeg u prazno "
Propali narod koji sačinjava ovu propalu državu. Svi (preko 95%) ne plaća kartu u GRAS-u, preko štele upisuje školu, prepisuje na ispitima, krade materijal da radi, ne plaća porez na izdavanja stana, preko veze kod doktora, preko veze priključak za struju, vodu i plin, mito na svakom koraku, itd itd itd. Da ne nabrajam previše. I sad hoćete normalno. E pa ne može! Kad budemo (a ne vjerujem da ćemo ikada biti) normalni, biće nam i normalno, ovako samo iz šupljeg u prazno, do novog sukoba!
... krade internet od komsije
Nemoj zakucat ćemo.... Baca smeće u rijeku i prirodu, odlaže kabasti otpad kad nije vrijeme za to, šut od renoviranja stana u smeće, lijepi žvake u liftu, vara ženu/muža, krade struju, krade vodu, krade plin, kači se za tramvaj, zeza djecu sa posebnim potrebama, ne plaća RTV taksu.... i još mnogo mnogo toga!
Pa oni ce vjerovatno potpisati jer ce veliki dio tih sredstava zavrsiti u niihovim djepovipa
E moj Covicu. Ovima sto daze konce nije do Evrope.
Svi će da raspravljaju o zapokretanju privrede samo da se riješe neke političke sitne peripetije koje se raspetljavaju već 20 godina...
Neće oni odbiti pruženu ruku,ako se spomene lova,oni će da je istrgnu.
...kad su pare u pitanju onda će potpisati, u suprotnom jok!
800 miliona za foteljase koje ce narod vracat stotinama godina
'' arhiv '' '' arhiv '' Tada su vidjeli da definitivno mogu šta žele i koliko žele, bez reakcije, da bog da nas hiljadu puta više zadužili.
yebi ga, umjesto na izbore moglo se otići i pred zgrade vlade, predsjedništva itd i to na cijelom prostoru BiH. Znate gdje bi nestali političari... Pa preko granice, svi do jednog sa koferima para i zlata.