Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadic je samo malo kulturniji cetnik od dodika sve je to ista bagra !
Bolje svako nego Dodik. Da nas vodi kokoska ili krava bolje bi nas vodila nego Dodik.
sta mislis za sljedeci moj komentar...bosnjaci su svi ista bagra.........i sta sada,dokle ovako,dokle sa vrijedjanjem i omalovazavanjem mog naroda,samo pitam dokle vise vi primitivci i neandertalci......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ti Dragane nisi loš čovjek. Prije izvjesnog broja godina žrtvovao si svoju funkciju i stranku priznajući genocidu Srebrenici. Hvala ti na tome. Ali zašto sa Tadićem u koaliciju? To je seoski prevarant koji je odrastao uz Radikale.
Nije on s'njim u koaliciji,vidjet ces,pa cak im je opozicija i na lokalnim nivoima vlasti.Vise je DF u koaliciji sa SDA,u stvari oni to i ne kriju.
a takva je inače politika, najgora stvar za građane je da su uvijek uz one koji su "u pravu" šta god da urade i da su apriori protiv onih koji su krivo nešto nekad radili, neki procesi moraju ići naprijed, pa sad ako i Tadić u tome učestvuje nije problem, a hipoteka na ranije grijehe će uvijek ostati, pa samim tim i oprez i gledanje kroz lupu.
čavić je jedan od normalnijih ljudi iz rs-a, neće bit čudo ako ih ovi iz dodikovog klana ne pokradu na izborima.
Naravno da ce ga pokrasti,veliki je ulog u pitanju.
I Milokrad je bio normalan... A vidi ga danas. Neki dan viđen u Beogradu kako stoji na kiši, mokar do gole kože. Pa de ti budi pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi srbi ne znaju ni brojati, a hoce naku samostalnu drzavu...e braco mila.
za ne upucene....glasovi se broje u zetri.........
@oh.... Tačno, u Zetri, ali se već popunjeni glasački listići sakupljaju, npr., oko Prijedora ili Banja Luke. Na sceni su ozbiljne nepravilnosti, a obzirom na male razlike između izbornih rivala, to dobija puno na značaju, jer može da odredi i ishod izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lagano vas pomete cika dodo,a vi se sad glodjite izmedzu sebe,ko je kriv......
Hmmm, pomest će čika Dodo sve nas, me se čini.