Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grand Trade definitivno nelegalno gradi poslovni objekat na navedenoj lokaciji i ova kombinacija sa UIO BiH je jedini nacin da ga legalizuju !!
Zasto mi ovo izgleda kao da je pocela predizborna kampanja...
Zato sto je tako lakse centrali da se pere?
Dragan Čović, Milorad Dodik i Zlatko Lagumdžija - isti kao jaje jajetu. neprijatelji BiH
Mah da su oni samo neprijatelji BiH, oni su cak i neprijatelji onih pasa sto lutaju bosanskim gradovima i svakog zivog stvora koji udahne bosanski zrak.
I Čavić se probudio počeo i on kritikovati, ali džabe ti je to sada da si bogdom radio ono što sada pričaš kada si bio na vlasti a sada možeš samo da zavidiš onima koji rade i pričaš prazne priče radi jeftinih političkih poena.
Što ste dozvolili da propadne na izborima i tako ne dovrši započeto. Napergnite se iduće godine da vam ova trojica krvopija vi še ne budu za vratom. U principu ni jedan od njih više nema podršku svoje nazovi nacionalne baze.
Meni je sve ovo rekla kazala ... razmecu se sa milion stvari, a nigdje ne daju dokaze ... ako zelis optuziti nekog, potkrepi to dokazima, a ovo prepucavanje ne znaci nista osim hvatanja sitnih poena.
Sta li je Cavic htio reci,da i on ne planira neku igru sa SDA mafijom...pa sad pljuje po Covicu,Dodiku i Lagumdziji..
A ono bas "nema" materijala da pljuje po toj kriminalnoj BHS mafiji. Ko od te trojice koju Cavic spominje najvise krade?
Bas sam smetnuo s uma kako je Cavic posten,pa bas on treba da pljuje po nekome...ako ce vec pljuvati po kriminalcima onda su tu SDA i Lijanovici dusu dali za dobro pljuvanje i sakupljanje predizbornih poena..
Mozda SDA sprema svoju kriminalnu organizaciju pa da ih upregnu kao sto su ove preko Hidajeta Trake ?!!! Jel to taj pritisak ?
Glasajmo za Čavu, pušićemo travu!
Pusiti ces ti korov bude li SNSD, njegova sarajevska filijala i katoilicki ogranak SNSD-a iz Hercegovine nastavio vladati u sljedecem periodu.