Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dragane, Bravo AJ
Dragane majstore!
Ja ne mogu opisat mučninu, tugu, bijes, strah koji sam osjećao dok sam čitao priču o Petru i njegovoj porodici...
Ako ova nagrada znači nešto Draganu, ja mu od srca čestitam. Ne mogu se oteti stavu da jedno tako bistro i talentovano biće piše pod krovom jedne poltronske aldžazire.
@DjonSon Pa evo Al Jazzera je katarska televizijska kuća pod snažnim američko-arapskim lobijem (treba li da pišem o reketarskom odnosu Saudijske Arabije, Katara i Amerike)? Iako te sve izgleda zbilja moćno, dobro posloženo, tehnički lijepo i pouzdano treba imati u vidu da je moć kod onih koji upravljaju odašiljanjem informacija. Sve dok su nečijoj kući moraš poštovati kućni red, pogotovo kad imaš političku kolumnu. Sputanost.
@DjonSon A šta ti misliš majke ti?
Čestitke Draganče...
Bas kad sam bio ubijedjen da nepostoji nijedan normalan pravoslavac u Bosni pojavi se Dragan i opet me razuvjeri. Ima ih ali nazalost 1 %.
Familijarno. Marija Bursać bila je prva žena, srpkinja, partizanka, proglašena za narodnog heroja., 1943. Ja da imam neku ovakvu ženu u svojoj porodici, na sva usta bih se hvalila.
Za sve vas koji komentarišete i koji ste se uhvatili Dodika, pročitajte tekst za koji je dobio nagradu. To je tekst o nikad procesuiranim ratnim zločinima Muslimana nad Srbima u Konjicu.
Bursać vs. plemenske poglavice koje čekaju puške i vatrenu vodu da otkopaju ratnu sjekiru. bez uvrede za indijance,oni su danas gospoda za ove "pjevače" koji vladaju.
Bravo Dragane
Ordinarna bitanga. Bruka i sramota za junacko prezime Bursac.
@sashapuskin a ti si jedna bezvrijedna gomila mesa.
Cestitam Bosanac!
Iskrene cestitke Dragane...Tuga je sto nisi samo Dodikov neprijatelj nego neprijatelj i ostale vladajuce stoke (sda,hdz,sds,sbb,pa i sdp..)
ponosni smo na tvoju ljudskost,tvoji Bosanci
Bravo majstore ..... Moj drug, dokumentarni reditelj Srđan Šarenac odbijen je na konkursu za Urednika dokumentarnog programa BHRT-a na koji je imenovan čovjek bez referenci,poznat po negiranju i relativizaciji zločina,novinar Tvrko Milović. Ne postoji adekvatna riječ koja opisuje mučninu!
Iskrene cestitke Dragane...Tuga je sto nisi samo Dodikov neprijatelj nego neprijatelj i ostale vladajuce stoke (sda,hdz,sds,sbb,pa i sdp..)
"Hrvati, Srbi, Bošnjaci? Svijet je odavno zaboravio na naša plemena i imena plemena. BAS TAKO KAKO SI I NAPISAO/CESTITKE/