Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ceka BiH milostinju vec nasa Vlada. Poistovjecivanje drzave sa Vladom je pogresno. Drzavu cine njeni gradjani.
@preludezalude BIH CE PLATITI SVOJU PRVI NARUCBU UJKOO I TO 11 MIL KM, DOK CE DRUGI DIO DOBITI IZ PROGRAMA EU
Nedocekali nikad ovaj otrov
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
2.124.000 vakcina za 20% stanovništva??? Pa nemamo mi 10 miliona stanovnika pa da ti bude 20%
@MNECG Primaju se dvije doze. Primi se jedna, pa onda nakon određenog vremena i druga doza, tako da je to cca. za 1.062.000 stanovnika. Mada opet, nemamo 5 mil. stanovnika...
Gomila nesposobnih uhljeba koje građani trebaju tužiti za svjesno ugrožavanje zdravlja. Sve to treba metlom govnarom pomesti..sve. Da ima tużitelja i sudija kao što ih nema oni bi trebali tužiti ovu birokratsku bagru. Samo građanska tužba kolektivna. Sikter bando nesposobna.
Polahko, ba, bez srkleta. Nidje nam se ne žuri.
po hitnom postupku uhapsiti sve odgovorne za ugrozavanje zivota i zdravlja drzavljana BiH.
Hahahah kad imamo Trumpetu na čelu zdravstva, sad saburite ko vam je kriv
Sačekaj dok smisle nove prevaru
Sadakistan ❤ Cestitke Sjevernoj Africkoj Republici Bosni i Hercegovini kao najsjevernijoj drzavi Afrike u dokazivanju zasto je BIH Afrika. Cestitke negroidnim Bosnjacima na divnim teznjama, jer kakav je narod takva je i vlast. Sve u svemu od ❤ cestitiam i uz velike sellame iz Brna, iz Ceske Republike. Hvala Ceska sto volis svoj narod ❤🇨🇿❤🇨🇿❤🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Jedan od najboljih komentara ikad, ali fakat mislimn
Kod naših nije bitno kada će se šta nabaviti, već ko će se ugraditi u to. Nemere to tek tako, da niko ne profitira. Treba fino dogovorit.
Ne smije niko ni naručit. Odma' afera vakcine.
Broj zaraženih i umrlih sve manji. Koji će nam vakcina?
Nije kriva BiH već vlast. Nismo mi zaboravili naručiti vakcine i obezbijediti novac
Fikro bi to do sad završio.....
HOĆE LI POLITIČARI ODGOVARATI ZA UGROŽAVANJE ŽIVOTA I ZDRAVLJA GRAĐANA ?!? - Hoće li neko konačno nekoga pozvati na odgovornost i pokrenuti neke tužbe ?!?! Ili je ovo još jedan dokaz da je ovo raj za kriminalce jer su isti očito na čelu države ?!?!
Mi čekamo Bosnalijekovu!!!! Brizgajmo domaće!!!! Mlijeko, meso, voda,brašno...sve može strano ali samo vakcina domaća, i to ISKLJUČIVO!!!
Ka'će "Željo" i "Brajlović" izbacit' svoje vakcine? Ovo je izgleda taj nivo nauke da će svaki fast food imati svoju za par mjeseci. Zaustaviti citokinu oluju ili izliječiti bolest izgleda nijko i ne pokušava. Znala bi i moja baba reći idi u podrum i ne izlazi pola godine, nisu valjda za to medicinu završili?
@kolorit Usut da se osvrnem na ovaj naslov "Doza koja život znači,,,"... ŽIVOT??? od nečega gdje je smrtnost 1 od 350 i gdje 90 % inficiranih preboli a jedva zna i da je imao.
JBO VAKCINE I COVID NEK MI IMAMO DRŽAVU I NA VRHU ,,TRGLAVOG ZMAJA'' JBO IIM PAS MATER!!!!!!!!!!!!!!!