Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ove mrake naselilo u Bosnu to treba sve pohapsit i protjerat
Otkud tebe Dževade
iz picke si ti materine budjave
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ona je regrutovala mlade picice od 14-15 godina da idu u Siriju u vehabijske hareme koje idilovcu nakon sto izjebu zadave nasred puta ko coravu kokos
Eto prilike isporucite je srbiji a objavom da je njen suprug(ako joj je suprug)bio mamac za njeno hapsenje podpisali ste mu smrtnu kaznu jer trofrtaljci ne oprastaju izdaju.
ljuljaj gara ti ne zali tijela nek se trese kalesija cijela.
Poslati je u zavicaj kod HasiSa Tacija..
Ne lupajte nema nekih podataka joji bi je eventualno doveli u neku vezi sa bilo akvim aktom terorizma .Ne moze se neko ko je pripadnik vehabijskog pokreta odmah smatrati navodnom prijetnjim..Eto njen suprugh je nekakav dousnik cijela ta prica mi je poprilicno cudna
Znala sam da se i ova spodoba dojebala iz neke vukojebine. Jebala je njena Kosovska Mitrovica, šutnuti je nazad u rodno mjesto ili je osuditi na 100 godina zatvora bez prava na pomilovanje. Kladim se moj dragi narode da sva zla, bruku i sramotu nam donose ovi što se dojebaše u Bosnu.
voli mala da joj ga u mektebu zabiju bradonje pa sta
Kučka, u ,,buharu,, do smrti. Malo nam je bilo 4 godine rata, malo nam je što preko 20 godina mučimo u jadu i bijedi sa lažljivim ljudima na vlasti samo nam fali jedna kučka da malo začini. Sipa i svi ostali koji brinu o sigurnosti Bosne i Hercegovine ako ikako možete vratiti bar malo povjerenja kod naroda hapseći sve sumnjive likove ove vrste Onako lijepu i pitomu Bosnu unakaziše raznorazne spodobe koje su se dojebale ovde iz raznoaznih svjetskih zabiti. Hapsi bez milosti ako hoćeš SIPO da te narod poštuje.
tupavim Bosnjama nista ne ide od ruke,pa ni terorizam...kani te te se corava posla nego mistriju u ruke,zene motiku I tepsiju I ufati se onoga u cemu ste sposobni
Situacija da nije tragična bila bi nako. Eto dokle je BiH doveo Bakir koji ima podršku 23,6 posto bošnjaka, na 23% teritorije BiH sa 50% Bošnjaka !! ??? Imal to ba negdje još ?? Imaju američki rezervati ali su domoroci desetkovani ubačenim psolestima, povijenim vodom i galantno nuđenom VATRENOM VODOM ! Srbija ubacila nekakvu betmneku u BiH jer u Srbiji nije UČINILA NIKAKVO KRIVIČNO DJELO po važečim krivičnim zakonima. A da se hapsi radi hidžaba, bio bi pun zatvor srpskih monahinja isto odjevenih !! I onda SIPA laže da je ona bacila mamac na koji se neko upecao uz suradnju njenog muža ???? Dakle sad će biti JOŠ OVAKVIH isporučivanja u BiH da se sudi stranom državljaninu ?? Ili da joj se sudi u SRBIJI jer je počinila krivično djelo u BIH, uz svesrdnu pomoć tužioca BiH Gorana Salihovića KOJI NEĆE DA SE BAVI GENOCIDOM U FOČI ! A KOJI JE IZVRŠILA I SRBIJA. SVE POKLAN CIVIL DO CIVILA, al eto Goran Salihović PREZAZUZET ! ? Dok ne ode u penziju ili pomru svjedoci jer je prošlo 20 godina.
Mešić iskoristio priliku da se razvede. :))) Objeručke prihvatio da cinka hanumu. :)))
Mi izgleda imamo najnesposobnije teroriste na svijetu. SREĆOM.
qrvu vehabijsku ***rtovati u srpiju
dep0rtovati
"One koji vole da se o vjernicama šire bestidne glasine - čeka teška kazna, i na ovom i na onom svijetu. Allah sve zna, a vi ne znate." (el-Nur: 19.) Allah dž.š., je ovim ajetom obznanio to da je obaveza imati lijepo mišljenje o vjernicima/mu'minima, i da im se mora željeti hajr i dobro, prijeteći se onima koji žele otkrivati bestidnosti, iznositi potvore, i pogrdno pričati o vjernicima, okarakterisavajući takav postupak kao veliki grijeh, koji je zaslužan kazne. Sve ovo nam ukazuje na to da naša srca moraju biti u selametu kada su vjernici u pitanju, što je slučaj i sa ostalim djelovima tjela, i sa jezikom kada je u pitanju nanošenje zla njima!“ Poslanik s.a.w.s., kaže: „Klonite se sedam upropaštavajućih grijeha...“ – pa spomenu i potvaranje čestitih vjernica i vjernika. (Muttefekun 'alejh)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve su ovo ruže po glavi ovom specijalcu :D jel' ovo oficir s ružom :P
Ma vidis da je s muz htio rješiti, zato je i nagovarao da se negdje raznese. Pa kad vidje da je uhapsiše, konta, ajde ako ništa, zatvorit će je na 20 godina ako budem saradjivao :) Ludo sve, isprani mozgovi...