Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce nezakonit UO da imenuje direktora sto znaci nove tuzbe i bacanje nasih para na odstete
svjeza krv dolazi na kcus. Gavran za 3 godine odlazi u penziju.
Jass trojaneru nije stvar izbora direktora, trojke, sda, bilo klje stranke nego sto struka treba da bira osobu koja nije politika lutka. Ovdje se radi i o JP i ustanovama. Ako iko mrzi Sda tosam ja Sebija mi je brata ubila respiratorima ako ces tako. A trojka mi unistava drzavu podanickim stavom, kriminalom korupcijom i nepotizmom.
Uzas sve gori od gorih. On jos da pokrade
Jadan je Gavrankapetanović i profesor i doktor kad se mora molit seljaku iz Rogatice Konakoviću da ga ,,turi ,,za direktora,
Kako će ga imenovati kad mu je ministar odbio dati saglasnost? Šta li je Gavran obećao Stevanoviću pa se on ovoliko bori za njega, više i od svih NIP-vaca, čiji kandidat je Ismet. SDP vrvi od preletača i intersdžija. Uživaj u penziji i pusti sposobnije i poštenije ljude da rade.
Sebiju Izetbegovic sam kritikovao zbog mnogo cega u Kcusu i respiratora i neka je otisla, al je jedino dobro sto bih izdvojio za njenog mandata jeste sto se moralo dolaziti i odlaziti na vrijme na posao, ali kako je Pilav dosao kapije se otvorile, nema kontrole nikakve, bjezi se s posla prije radnog vremena i nadam se da ce Gavrankapetanovic to dovesti u red.
Kako ti znaš da se ne dolazi na posao kad treba? Radiš gore pa znaš po sebi?
Nazor i na mišiće. Šta li je košarkaš obećao ovaj put čoviću, da bi mu ismet, lopovčina sjeo na čelo kcus-a?
Sta je sa milionom u opstoj bolnicu koje je izdvoio. KS.
Prije toga trojka se trudi da uhljebi svoju glasacku masineriju raspisan konkurs za nemedicinski kadar u konkursu nema šehidski porodica, djece šehida, invalida rata i slicno. Kriminal i korupcija i nipotizam kod zaposljavanja se nastavlja. Vladajuca trojka diktira ko ce biti direktor a ovako vazne ustanove. Nemam nista protiv Gavrankapetanovica ali nije bogom dan da bude na celu ove ustanove imamo itekako obrazovanih a ne stranackih kadrova za ovo mjesto.
Osvjezeni kadar