Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem na k…. sve one bogate arapske zemlje tipa kuvait, uae, saudijska arabija itd, klicu im j….
Isto pomisli Srbija kad vidi pravoslavnu Bugarsku da glasa za nas,ili pravoslavna Grcka koja podrzi Kosovo u Savet Evrope.Nema pravila vise,ni religiske prisnosti vec samo istina i pravda.
Pa šta će joj odpadnici koji nemaju veze s njima idiote glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nigdje "Arapskih" levata, eto što misle na nas..sačuvaj nas Bože licemjera i dunjalučara
Nisu članice
Ono kad bošnjo skonta da u svjetskoj politici ne postoje "prijatelji islama" nego samo korist. Uplatite arapima jedno 10 milijardi $ pa će vas podržati 🤣🤣
Palestina nije slučajna. Arapima svejedno ubijanje muslimana
Ako nista, ova rezolucija ce razbiti iluziju "bratskih zemalja" koju je stvorio nas pogubljeni narod. I sva sreca pa ovi kosponzori nisu citali rusofilne komentare po portalima od naseg pogubljenog naroda.
Očekivan spisak.
Ovo su samo zemlje kosponsori, a bice puno vise zemalja koje ce glasati za rezoluciju. Hvala svima, a posebno zemljama iz ex-ju. Srbiji i Crnoj Gori ostaje 10-ak dana da se pridruze kosponzorima i osude pocinioce za za prvi genocid poslije 2. sv.rata na tlu Evrope. Ako nista, onda da glasaju za. Sansa za katarzu im je pruzena, a rok im je produzen za 14 dana.
Mogla bi lista biti i duza..Moze li lijepa Zeljkica da se obrati UN-u jos jednom molim vas???
Pametnom dosta ISIN Turske nijedne arapske kjafirske zemlje nema
Mi se bavimo ovim stvarima a ljudi lete u svemir.sve jasno
Pa leti, ko ti ne da.
Ove zemlje koje su bile nazi u WWII izgleda da imaju samo motiv da se prica o nekom drugom, tesko da imaju drugi motiv nazalost
A koje države podržavaju Izrael?
Izrael podržavaju većina ovih sa spiska koji podržavaju rezoluciju o Srebrenici. Bošnjaci oplakuju braću u veri, dok im prijatelji ubijaju braću. Koji sklop mozga možeš da imaš, a da ne vidiš, da je ovo glasanje sprdnja zbog ubijanje muslimana u Palestini.
hvala im
Dzeko3PM…🤣🤣🤣
Saudijska Arabija, Iran? Dokazano Tunis i Egipat protiv BiH.
Iran neće glasati za rezoluciju, glasaće protiv ili će biti suzdržati.
Bićemo poznati samo po genocidu, ovo je anti-reklama za BiH. Neka nam Srbija plati otštetu, stipu se rezolucije i sl gluposti.
Glup si....za tebe je glupost ovo glupost. Da li bi imao isto misljenje da su tvoju porodicu ubili I bagerima zagrtali...
A gdje je Republjik Dodikstan
Usvajanjem, otvaranje pandorine kutije zvanično je počelo.