Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme u BiH sve veći broj djece "završava" na aparatu za hemodijalizu. Pitam se kako je dotičnoj gospodi (političarima), da li imaju imalo osjećanja kako oni provode svoje dane u najljepšim godinama. Jedan od njih sam i ja, mladić 19 godina, već 16 mjeseci odlazim na dijalizu, studiram, pa poslije predavanja dijaliza. Sreća u svemu tome je što sve obaveze na fakultetu STIGNEM, jer NADU JOŠ NISAM IZGUBIO. Dokad cu biti "stabilan" to samo ON zna !!!
Bolje bi bilo da se vec jednom pocnu raditi kadavericne transplantacije. A gospoda su ako su vec htjeli nesto donirati, mogla umjesto ovoga donirat dva-tri aparata, pocrkase ovi sto imamo. Cetiri smjene se ne gase ! Par pitanja za sve odgovorne u KCUS-u : GDJE CEMO SE SAD PROSIRITI, gospodo ??? I dokle cete vise stediti na bolesnicima ??? I kad cemo mi na dijalizi poceti dobivati sve neophodne lijekove koji nam trebaju, a vase je da nam ih dajete ???
gdje je ovdje gag?
nisam nigdje..
kako nisi, pa gdje si ovih dana srce moje
Baš lijepo :)
Njihova mala klinika.