Lobistica Sanela Jenkins
0
Donatorska noć za BiH na Beverly Hillsu
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti lutko sto nismo svi retardinjosi kao niz ovih gore iznad tariguzppotrosaca i ispisaca.
Maco Sanela nije zaboravila ko je ni odakle je! Sanela Ćatić je u toku rata izgubila jedinog brata, i osnovala fondaciju u njegovo ime. A ti se upitaj lutkice moja da li je tvoja mama voljela tvoga oca? Sanela svaka čast. Hercegovina te voli!
@ Pravnica Daj zacepi labrnju sudopero Aferim Sanelice.. Pozdrav domovini
who the fuck is sanela? Mislim BRAVO sanela!!! Ali , who the fuck is sanela???
Curi svaka cast!!!!!! Dosta mi je vise ove glupe zavisti i mahalskog gledanja za koga se udala, s kim se duzi... Njene pare i njen izbor! Hvala Bogu pa da nije zaboravila odakle je. Citala sam o njenoj fondaciji i koliko je vec ulozila u BiH. Prije nego svako od nas napise nesto negativno o Saneli, (ili o nekom slicnom kao ona) neka se zamisli koliko je on svoji para dao za bolesne i povratnike??? Sanela SAMO NAPRIJED!!!!!!
ibro - od tebe je uspjesnija sigurno. sta si ti uradio za svoju drzavu?
Sanela, beware of Caviar Socialists !
13 godina nakon rata čekamo sadaku. Bravo mi. HELP BOSNIA NOW!!!!
a vidi pakshode hareta kako se uvija oko glumica. buahahahha.. ps. bravo sanela. svaka cast.
Jel nam to nešto fali? FWD: Palestina, Darfur, Zimbabwe, Haiti,..
Bravo Sanela. Cestitke... Biti uspjesna, bogata, slavna i iz takve daljine boriti se za pravdu u BiH mogu samo veliki ljudi sa velikim srcem. Hvala od srca... A ove do podne kafedzije (ibro dirka) bi trebale podici zadnjicu i traziti kakvog posla da se malo financijski ojacaju kad vec nisu sposobni da nadu kakvu bogatasicu.
Pravnice, nabutam t\' ga sega. Right here, right now. Smrt fasizmu. Smrt Pravnici.
Na(ha)bijem ja(h) svijuh vas na(h) Hakujac
Pozitivno Sta se se raskokodakali kao da vaše pare troši?
Je li ono Silajdzic u pozadini?