Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-SNSD ; Dodik-Lagumdžija najveći kriminalci, nacionalisti i fašisti u BiH!
Ako su ispunjeni uslovi, red je da se i usvoji.
Ma da jasta ce, opet ce naci SDA nacina da stopira
da li ce biti usvojen bas se pitam.Da li se Komsic dogovorio sa Radoncicem da ovo puste?,ipak su oni novi koalicioni partneri ili ce SDA to sve sama sa vitalnim intresima da zavrsi i blokira kako je i navikla
Kad je ikad Vijece ministara poslalo budzet u Predsjednistvo BiH ali su oni vjerovatno imali nekog bitnijeg posla od razmatranja najvaznijeg dokumenta u BiH. Njihovo odugovlacenje je bilo preofirno..
Ma dzaba i uslovi i sve kada kriminalci iz reda nacionalnih stranaka traze svaku mogucu sansu da zakoce drzavu.Prosli put SDA,sada HDZ.Nece ti podrzati nista sto nije u skladu sa njihovim licnim interesima,i tako vec 20 godina.
ispravka stekli su se uvjeti da svi izadjemo vani i ***o vam majku majcinu za onolike plate,javasluk,nepotizam,nerad,bezobrazluk,preseravanje i pomjeranje s guza na guz dok mi nemamo sta jesti....
Pa usvojite vise taj budzet, dosta je bilo blokiranja.