Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fahro na aparatima
Ovo oni izglasavaju kako ce ONI biti zasticeni od strane sudstva i svega drugog za sva svoja zlodjela koja su radili i koja i dan danas rade. Al jedan ce nam svima suditi...to ne mozete izmjeniti
Riječ je o usklađivanju zakona za svjedoke čiji iskaz može biti dokaz optužbe koji će se koristiti u postupku protiv drugih lica.
DOM NARODA Odbijen zakon koji predviđa optičko skeniranje glasačkih listića
Aparata jeftino aparata samo nemam, broj dovoljno velik za Dodikovu glavudzu, bice sutra prekosutra ahahahs
samo ljube guzice i cmarove jedni drugima, fuj.............
Nista sto dolazi od SDA i HDZ ne moze biti dobro.
http://www.bh-vijesti.com/da-se-podsjetimio-kako-su-sdp-sbb-poklonili-dodiku-zakon-o-jmbg-zakon-o-drzavljanstvu-bih-zakon-o-putnim-ispravama-bih-zakon-o-prebivalistu-boravistu-drzavljana-bih/
Dokle smo stigli.. Ko pusi ko se nateze..amo bakire skidaj gace .sad ce da te taslace
Riječ je o usklađivanju zakona za svjedoke čiji iskaz, pod zakonskim uslovima, može biti dokaz optužbe koji će se koristiti u postupku protiv drugih lica.
Bitno je da je njima lijepo, ovdje je ionako na snazi primjena selektivne pravde uz princip: TEBE HOCU, NJEGA NECU ILI NESMIJEM.
Imal sta od one blokade saobracaja u 1h danas radi cijena goriva ????
Zar nije to od 10.06. i to u 17:00... ?? Treba se pobuniti svakako... samo tesko da se to moze izvesi... ima ljudi koji ce mozda ici na posao i ako zakasni pisi propalo... ne znam bgm
@smiling valja podmazati biciklo pa blokirati cestu hehehe
Hoće li to šta promijeniti ili ostajemo fukare, sa vladom udruženog zločina.
Svi izlaze s ovih sastanaka bez promjena , samo SDA sebe uvali kako da budu još veći krimosi
sad ce ovdje sda popustiti Hdz, klasicna politika bosnjaka, sve ce kao biti OK ali kako hdz hoce, oni ce malo kod izmjena izbornog zakon popustiti ali opet po mjeri hdz, jer ovakav hdz treba sda, sbb i sk.. ili obratno... spojene posude..
SDA kroji zakon po sebi, kako će da sakriju svoj kriminal.