Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spadose Bosnjaci pod Bakirom na posljednje linije odbrane. E moj Bakire gluplji si i od babe.
U Zastupničkom domu skupštine BiH NEĆE NIKADA OVAJ PRIJEDLOG PROĆI. "A znate li šta je status qou? Status qou je da vam ovo neće proći u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH", rekao je Babalj Ragužu
@HerccegBosnaPonosna Ma, to što se "odrađiva" je obučno politikanstvo i jeftini populizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da mi je neko rekao 92 da ce cetnici i ustase biti braca po oruzju rekao bih da je budala.
@zexel Nije baš tako. U Zastupničkom domu skupštine BiH NEĆE NIKADA OVAJ PRIJEDLOG PROĆI. "A znate li šta je status qou? Status qou je da vam ovo neće proći u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH", rekao je Babalj Ragužu
VLASKA I KATOLICKA MANJINA PREGLASALI BOŠNJAKE: Dom naroda BiH usvojio HDZ-ov prijedlog izmjene Izbornog zakona, Radončić izbjegao sjednicu!
Radoncic je ocigledno obolio od sindroma "Kusturica". Kao efikasna terapija preporuca se zaplijena sve imovine koju posjeduje on i njegova bliza i daljnja famiglija, razlog neka se izmisli ako ga nema.
Samo Boga mi se onaj delegat Karamatic opustio. Treba mu se mamare nahebat za izjavu juce ali neka baketu je vaznije da su zukicu povrijedjena prava a to sto frajer izjavi u domu naroda u stilu Karadjica nek prolazi.
a đe si ti Fahrudineeee???????
jaki smo. ideee treciiii
Ko smatra BiH katolike Bejha patriotima- neka stisne ZELENO✅ Ko smatra BiH pravoslavce Bejha patriotima-neka stisne CRVENO🔴
Obrada Thompsonove ratno-huskacke pjesme velikohrvatstva: Oj Zagoro, gola li si Slavonijo, pusta ti si Herceg-Bosno, u Haag odosmoooooooooo
Radoncic pobjegao s glasanja.
Ako Radoncic izda, tj. ako bilo ko od njegovih pulena bude glasao "ZA" treba mu oduzeti i toranj i Avaz i sve sto on ima i svi njegovi.
Kako je scepo nas glasao?
što ne prepišete zakone iz RS-a obzirom da vaš Čović redovno liže jaja Dodiku pa da vidimo onda gdje bi onda bili, ne bi mogli ni mjesto predsjednika mjesne zajednice dobiti.
@Intrigator. Dje si delijo?
😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HDZ nije hrvatska stranka nego stranka katolickih cetnika koju predvodi Jugosloven Covic. Dokazali su da su cetnici jer su sprijecili zrtve genocida da tarze pravdu i istinu u Hagu. takodjer rade na rusenju suvereniteta Bosne i iprovodjenju fasisticke ideologije velike Hrvatske. kao takvi legitiman su vojni cilj i treba ih hapsiti i procesuirati bez ikakvod odlaganja. ili oni ili Bosna.
@Intrigator samo izvoli. vrijeme je da vam nakon 27 godina agresije, mrcvarenja, blokada JEBEMO FASISTICKO-MAFIJASKU MATER. kOALICIJIU "ZA DOM SPREMNI" TREBA PROGLASITI FASISTCKOM I ZABRANITI JOJ DJELOVANJE.
"Bošnjaci "imaju medije", a Hrvati nemaju, što za posljedicu ima nastanak mržnje prema hrvatskom narodu." A jesu li bosnjaci ili hrvati napravili spektakl i ono fashisticko-ustasko navijanje i divljanje i sraman odnos prema drzavnoj himni i zastavi tokom utakmice siroki brijeg - sarajevo kao i isticanje ustaskih obiljezja? Ustaska licemjernost je ogledalo licemjernosti evropske unije prema bosni i hercegovini.
@Dragann Mescini da si jedino sam ti sebi zadao 1 point. :D
Cestitam :)
Pa sta ljudi oni su ipak nosioci europskih vrijehahahahahha
Cuj 'da su Hrvati hiljadu posto za Evropsku uniju i da se ispoštuju svi zakoni koji dolaze iz EU'...Ovaj prijedlog je cisto krsenje evropskih pravila o ljudskim pravima jer bi po tome bosanski Hrvati u nekim krajevima imali vecu ravnopravnost u glasanju u izborima svojih politickih predstavnika koji treba da se biraju na pozicije sa najvecim glasovima iz (hrvatskog) birackog tijela kao cjeline.
Skutorija se nesto raduje, a opet ce plakati u septembru. Zakon nece proci Zastupnicki dom PBIH