Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakave ba jubilarne nagrade, TRAŽE OD BIJEDNOG NARODA AKCIZE ŽURNO ( male im postojeće) i milijardicu kredita za zapošljavanje rodbine i da se imaju ODNEKLE ISPLATIT JUBILARNE , pored psotojećeg bijelog hljeba ! VANRENDO STANJE BANDO ODMAH, minimalac mjesto paltice pa NEK ONDA horski pjevaju: SAMO DA OVO HOĆE JOŠ POTRAJATI !
Kakave ba jubilarne nagrade, TRAŽE OD BIJEDNOG NARODA AKCIZE ŽURNO ( male im postojeće) i milijardicu kredita za zapošljavanje rodbine i da se imaju ODNEKLE ISPLATIT JUBILARNE , pored psotojećeg bijelog hljeba ! VANRENDO STANJE BANDO ODMAH, minimalac mjesto platice pa NEK ONDA horski pjevaju: SAMO DA OVO HOĆE JOŠ POTRAJATI !
mi i ne znamo kolike smo ovce i koliko imamo vune za sisanje.............
Sve do gole koze!!
A onda i kozu.. a onda pustis da umre.. i nek se neke druge ovce nasele
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne trebaju im nagrade, svakako ništa ne rade
KLIX samo iritira i provocira narod... svaki dan baci po jednu bombu... time želi da se narod digne i zapali vladu, stranke.. i sve sto smrdi... a onda KLIX fino ima šta da piše i slika...
Malo im je to sve,dajte im jos,evo meni smanjite placu samo da je vama dobro,hvala vam
iz sojenice u dvorac .. demokratija je čudo
stvarno mi se vise gadi citati o njima i njihovim platama.... ali sve je do glupog naroda
znaci i to su imali.... e pa stvarno vise dokle?
https://youtu.be/fmYkIaR8gmw Pogledajte ovu borbu
VI DOLE U BOSNI STE SVI STOKA I NEPISMENI STE ZATO VAM I JEST TAKO KAKO VAM JE MENE JE STID STO MI JE BABO IZBOSNE SELAM IZ ZÜRICHA