Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stjepan Kljujic Nezavisnost BiH https://www.youtube.com/watch?v=XwyYXGZ1w4Q
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
ne klikčite prikupljaju IP adrese da vas identificiraju
al svaka cast SDA kako ste borce izvozali! majke mi maestralno, mozak ljudima razvukli ne cuju se vise a qurac dobili
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Tokom predstavljanja jedino Mirsad Hadžikadić nije ništa ružno govorio o bilo kojem protivkandidatu. Čovjek za kojeg ću biti ponosan što me predstavlja i koji će omogućiti mojoj djeci da ostanu živjeti u BiH. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Nije snaga samo u masovnosti i autobusima po narudzbi..snaga je u umu, srcu, iskustvu, viziji..zelji i volji da se nesto promijeni. I ako uspijemo slomiti "izborni inzinjering" kako politicari dosadasnji nazivaju kupnju i kradju glasova koju predstavljaju kao "volju naroda", BiH ima priliku ustati iz blata uz i sa Mirsadom Hadzikadicem. Sretno!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Profesora Mirsada Hadžikadića za predsjednika, jer on to može i treba biti. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Finansira ga SDA, to se zna
Srbi u SFRJ 90- tih nisu željeli prihvati stavove drugih naroda, Bošnjaci u BiH danas takodjer ne prihvataju stavove drugih. U prvom slučaju ishod je poznat. U drugom slučaju vidjet ćemo. Uglavnom ne miriše na dobro.
656’o razmatranje, nek je hairli i berićetli dragi naši predstavnici!
Ja mislim, da će svaki napaćeni Bosanac i Hercegovac, glasati za ovako kvalitetnog kandidata, jer se vidi, da ima rješenje, da izvuče BiH iz ovog haosa, koji nas vodi u nestanak. Veliko Vam hvala gospodine Mirsade Hadžikadiću!
Imao sam prilike slušati Jasenka Tufekčića u TV drebatama uživo. Koji jad, primitivluk, dno dna.
Čuj "probosanske stranke", pa barem stvari nazivajte pravim imenom. To su "probosnjačke" stranke.
Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Daleko najpismeniji i najobrazovaniji kandidat za Predsjedništvo BiH - Hadzikadic 2018 - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. #MH2018
💫⚜👍 Valjda progledamo i prepoznamo valjda ugusimo u sebi osjecaj nepovjerenja za sve sto je novo pa makar sijalo ko sunce i cisto bilo. Valjda konacno shvatimo da mozemo bolje, da imamo s kim da mozemo biti iskre i pokretaci nove bolje i pravednije ere. Zasluzili smo to ljudi i mi i nasa buducnost. Sretno nam bilo a gospodin Hadzikadic je uz nas. Ja hocu da vjerujem