Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto šta ti je život. Odeš u rat da odbraniš svoju zemlju od agresora, izgubiš ruku ili nogu, dobiješ PTSP, dočeka te korupcija u politici i 300-400KM i šut karta. Hvala vam na službi i sad briši odavde. Zato nemojte nikad poželjeti rat
Dajte tim ljudima dostojanstvo! Da ne cekaju sadaku, nego da mogu platiti pomoc koja im je potrebna. Iako...najveci dio pomoci su porodice tih ljudi, oni ih i drze na zivotu. Ali zamisli kad moras gledati da ti dijete ne moze traziti zaposlenje jer mora brinuti o tebi. Pretuzne su to situacije, zato pomozite tim ljudima bukvalno da prezive!!!!
Svaka cast,ali sta je sa invalidima od 60 %, i 70%,znate li vi da invalid sa 60% ima invalidninu od 153 km i ne moze sam sebi nokte osjec,ili vuce nogu ko prebijenu ,sta je sa njihovom pomoci i povecanjima,svi nesto dobivaju,a ovi pravi invalidi od 50 do 80% izvisise od hiljadu nekih kategorija zdravih ljudi.