Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam svim ljudima, koji misle dobro Bosni i Hercegovini i njenim građanima!
A to sigurno nije SDA i njihov vitalni interes za vlastiti dzep.
@Rad1uS Nažalost, obzirom da ne postoji konsenzus bošnjački orjentiranih stranaka po pitanju dobrobiti Bošnjaka, povlačenje mehanizma "vitalni interes" je jedina preostala opcija. Potrebno je prolongirati usvajanje Zakona o JMBG, sve do onog trenutka, dok se ne postigne optimalno rješenje za građane Bosne i Hercegovine, odnosno donošenjem Privremenih Uredbi S rokom pravnog dejstva od maksimalno 180. dana. Sada lijepo vratiti prijedlog Zakona u redovnu proceduru, pa napraviti analizu sadržaja istog, a ne da se na ime „brige o najmlađim“ imputira jako loša forma Zakona. P.S. Bitno je da su naši najmlađi sugrađani zaštićeni i pošteđeni posljedica, sadržaja istog, odnosno, da su svi jedinstveni matični brojevi koji su određeni nakon usvajanja Privremene odluke o utvrđivanju registracionih područja za određivanje JMB, kao i matični brojevi koje su odredili nadležni MUP-ovi i Javni registar Brčko Distrikta nakon 12. februara, validni i građani neće snositi posljedice.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bravo!
Ma divno garda SDA kao i uvijek je uspjela da istjera svoje. Zele da dijaspora glasa, dijaspora koja je u najtezim godinama otisla iz BiH... Dijaspora koja je najveci finanser i pobornih SDA-aovaca kao sto je i svaki ratni profiter .. To su i postulati SDA : kriminal, lopovluk, kukavicje gnjezdo.. Ehhh grdna rano.
Profesorice, ukoliko ste Bošnjakinja, volite BiH a uz to ste objektivni trebali biste biti svjesni štetnosti ovog zakona po BiH, Bošnjake i sve one građane koji vole ovu državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo sve treba pobit' k'o zečeve.Igraju se s' jadnim narodom! Fuuuj!
kakvim narodom.....u pitanju su zivoti beba :))))))))
Ne dozvoliti nikakve nacionalne podjele
ti si zakasnio jedno 500 godina :))))))))
samo jedno : HAJMO IH RUSITI
Ma rat i dalje traje,samo drukčijim sredstvima i to unitaristi(SDA,S BiH,SDU,BPS I DF) protiv separatista(SNSD,SDS, 2 HDZ-a i dr).Separatisti na svojoj strani imaju i petokolonaše(SDP I SBB).Rat se prije vodio za svako brdo,kotu,ulicu,a sad se vodi za član zakona,stav člana.Sada su stvari vrlo jasne kao i onda:Ko osvoji više biće po njegovom.Zasad smo u defanzivi.Peta kolona radi za separatiste jako dobar posao.Samo da izbori budu prije nego šteta bude nepopravljiva.
pogledajte slike i sve ce vam biti jasno :))))) simic,covic,tadic i ivanic se smiju a tihic i ostali sda-ovci se smrkli...nije im jasno sta se uopste desava ahihihihhihihhihihihihhii....oni osjecaju da su opet ispali gubitnici samo im nije jasno zasto....ahihihihhihihihiii
ŽIVJELA DEMOKRATIJA.
Situacija u BiH sve je slicnija onoj u ex-Yugi u 1989/1990. NAZALOST!!!
vise lici na situaciju u banjaluci 1992 kada su bebe umirale u bolnici :(........i sada ce bebe da umiru u bolnici a dobrodusni gradjani ce da ispijaju kafu pred parlamentom...ahihihihhihihihihhiiii
Kako može članstvo pokreta, stranke, zajednice, udruženja pokretati pitanje vitalnog NACIONALNOG interesa. To pitanje vezano je samo za Naciju u državi, a bošnjaci nisu nacija.
Balvane
@balvan U BiH žive tri etničke (narodne) skupine, koje imaju svoje matične narode srbe u Srbiji, hrvate u Hrvatskoj i Muslimane u Bosni i Hercegovini.
Bravo klempo ovaj put si me s*** vas Fahra!
Šta će ovaj narod,mora se svadjat oko nečeg...ništa strašno ni novo
sta ce sad jadne bebe bez jmb????? :)))))))))))))) sad ce bebe poceti umirati jer nemogu na lijecenje.....ahihihihhihihihihihiii
hehehehehe sto su se odjednom usrali ovi sa duplim pasosima :D bravo sda, govnima oduzet bih pasos, bih maticne brojeve i sve ostalo sto ima veze s bosnom
Kojim govnima,pola SDA ima isto i svih drugih pola...hahahaha
Hahahaha...mozda ali ne bi bio Ti nikad...zivjeti u zabludi to je igla s koje se tesko skida
Samo zato sto je SDA kao stranka trula i pokvarena, ne znaci da SDA kao stranka ne moze povuci dobar potez. Cestitam.
Ma biće to ok,jos jedno 20 godina ovih zajebancija pa ce bit bolje...ne brinite
Je3em mater Tihiću.