Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce vise puta da ima ga pomiluju,bas su sexi.
Prvi reformski zakon: Radnike pretvoriti u robove. Drugi reformski zakon: ukinuti kazne za privredni kriminal.
Polako, neko ce doci. A tad ce 99% vas luzera govoriti ja nisam nacionalista, ja sam uvjek bio crven u dusi. Sreca 21 je stoljece a na internetu se sve arhivira.
Kako će se tek sada klepati lova. Namjestite vi sebi sigurno mito, jebeš pošten odnos u državi
tREBA IM DOVESTI ONOG HODŽU I KAČAVENDU PA NEKA IH DOBRO POMILUJU!
Riječ je o Hazimu Vikalu, bivšem predsjedniku Vlade Tuzlanskog kantona, Aliji Delimustafiću, bivšem ministru Policije BiH, i Ireni Obradović, bivšoj blagajnici Općinskog suda u Čapljini. DOKAZANI KRIMINALCI!
POMILUJTE ME DUPLO po nečemu.
Ne bi me cudilo da se van resetaka nadju Turkovic,Gasi i ostali uzorni gradjani....
Super ko nas jebe...Nek nas guze.... Kad će zakon o porijeklu imovine klošari?
= sirotinja ce i dalje da leži a ovi sa parama ima da se milke ne po jednome vec dva puta😝
Sa SDA i HDZ do stranačko-familijarne države 2-3 nezajažljive familije.... Uz kneza od Laktaša, naravno.... Imali smo 1949. razvijeniju demokratiju nego danas....
Nije tih godina bila aktuelna samo Cazinska buna, Goli otoci, IB....znam ja tačno zašto metaforički spominjem baš 1949. godinu... U rigidnim procesiima obračuna sa "klasnim neprijateljem" itd... posljedice su se ipak ograničavale na ciljane grupe, pojedince... Ma kako bili nepopularni tadašnji nedemokratski procesi su imali cilj.... stvarali su jedinstvo potrebno jačanju proizvodnih snaga i odnosa koji su rezultirali zavidnim razvojem i NAPRETKOM......danas na dijelu imamo politike "stranka-iznad svega" usmjerene protiv države, institucija, naroda, prava, pravde.... baš bi se reklo ... stranka - über alles.. Promjene--- vrlo teško.... Stranke su sitnim ustupcima, zloupotrebama i korupcijom birača stvorile bastione i "tvrda glasačka jedzgra"..... Godinama manjinska "tvrda glasačka jezgra" određuju vlast... ključ promjena je u biračima koji ne izlaze na izbore...
Kakvog smisla ima ovaj zakon
Prave ljudi sebi zakon kako bi sto manje lezali za kriminal i pljacku koju rade.
pomilujte vi meni karinu dva puta mamu vam lopovsku
da Bog da vam na drugom pomilovanju sve pobili idioti maloumni
Pomilovanja slažem se treba da budu, sve zemlje svijeta to imaju i to je pošteno. Ko je zaslužio da ide kuci neka ide, a onaj ko nije nek lezi još 1/3 i gotovo, valjda ce se naučit pameti. Ali ova pomilovanja treba ograničit, i samo odredjenim osobama dat imunitet da ovo mogu radit, i odredit da se ova pomilovanja vaze samo za obične gradjane koji su pojedinačno u zatvoru, tj. bandama, nekim organizacijama, političarima, ratnim zločincima (bilo koje nacionalnosti) onemogućit pomilovanje, jer ne zaslužuju ga.