Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta god trpimo jedne te iste ljude,dosta god nas lazu i pokusavaju svrstati u nacionalne torove,sve to ljudima koji predvode takvu politiku kao Covic,Dodik,Izetbegovic odgovara,a drzava ce sa njima na crnu listu 100 % jer oni su naucili da misle samo o sebi !!
Iskreno se nadam da znaju kakv je na njima danas odgovornost prema ovoj zemlji i njenim gradjanima.Nebi se smjelo desiti ni pod razno da se ne usvoji ovaj zakon,u suprotnom ode sve dovraga.
Mi debelo koracamo ka crnoj listi. Narvano debelo se mozemo zahvaliti ovim nacionalistima koji i nakon vise od 20 god nisu dosli sebi.
Nadam se da su svjesni sta danas imaju na redu.Nadam se da su svjesni koliko ova zemlja ima problema i da ne usvajanje ovog zakona nama znaci propast.Dosta je bilo 18 godina kradje,mislim da je vrijeme da se malo uozbilje i da konacno ova zemlja krene naprijed.
Haj ne usvojite ga pa da vam na izborima je-bemo mater .. a i ovako ćemo vam je.bat familiju kad-tad ...
Nadam se da će glas zdravog razuma ipak preovladati te da će zakon biti usvojen.
Za nas trebaju oformiti posebnu crnju od najcrnje liste
Dodik se je vec izjasnio za crnu listu :) to bi trebao biti vladi u Sarajevu razlog da bilo Koje pregovore i razgovoru prekinu s"Dodikom i proglase ga za neprijatelja Drzave...