Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od ovoga ili mozda samo jedan posto, nece biti usvojeno. Dvojac hdz-snsd rusi bilo kakvu inicijativu koja ima prefiks BiH.
Što se tkče njihovih plaća i dodataka samo treba pogledati kako su to odradili Cazinjani u jednom skeču na tu temu
Ovu bandu pod hitno istjerati iz institucija BiH jer o problemima gradjana pojma nemaju, a tu su da rjesavaju svoje probleme (javne nabavke, koruptivne radnje, uhljebljavanje podobnih,povecavanje licnih primanja i povecavanje nacionalnih tenzija).PRAVAC CENTRALNI ZATVOR.
I bit ce usvojen jedino zakon o platama. Ovo je smijesno sastali su se samo zato sto je u proceduri zakon o platama. Pretpostavljam sa nikad necemo vidjeti zakon kojim oni sebi smanjuju plate na prosjecne plate
Ma samo o platama naglabajte bavite se sobom jasta to i jeste cilj politike baviti se sobom i gledati sebe, anarod misli izabrao vlast da misli o njemu ha ha ha
Ko o cemu gazde o platama. Haha
“...predviđaju ukidanje prava na naknadu po osnovu jubilarne nagrade za izabrane i imenovane zvaničnike u bh. institucijama.“ Kakve ljudi sve sebi naknade smislec pa ovo nema ni u zemlji cudesa.E cuj molim te naknada za izabrane i imenovane zvanicnike.
Utvrđivanje identiteta stranca (1) Stranac čiji identitet nije moguće odmah utvrditi ili postoje osnovi sumnje u istinitost njegovih navoda o identitetu, stavit će se pod nadzor i može mu se izreći mjera protjerivanja iz BiH ako se identitet ne može sa sigurnošću utvrditi ni u roku od šest sati od dovođenja stranca u službene prostorije. ZAKON O KRETANJU I BORAVKU STRANACA I AZILU Interni, neslužbeni i prečišćeni tekst Službeni glasnik BiH broj 36/08 i 87/12/.