Komentari (509)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... Ma jok. Ne vjerujte svojim ocima:)) srbija je oduvijek faktor mira na balkanu:)))
Srbija je faktor ludjaka
bih bi trebala da tuzi srbiju za ratnu odstetu i agresiju pa onda hrvatsku kao naslednicu ndh i danasnju hrvatsku kao agresora...pa onda njemacku kao naslednicu treceg rajha a boga mi i austriju koja je anektirala bih skoro 100 godina...naravno prije toga tuziti i tursku kao osmansko muslimanskog agresora....na taj nacin bih bi trebala dobiti 1 340 milijardi odstete...sa tom cifrom moglo bi s epoprilicno lijepo zivjeti....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zanimljivo kako se sljam iz RS-a aktivira i protivi kad je nesto vezano za maticu Srbiju, tad smo mi ti koji prave nemir, koji narusavaju stabilnost, koji stete pomirenju i prave razdor medju narodima, medjutim to nije slucaj kada se prica o secesiji, kada se raspisuju referendumi, slavi dan takozvane republike, postrojavaju Oruzane Snage zbog parade i proslave pokolja Bosanaca i Hercegovaca...malo smo licemjerni, zar ne Srbi?
Zalosno je sto zivite na kostima neduznih, sto se ponosite zlocinima i zvjerstvima, sto ste okupirali teritoriju koja je oduvijek bila dio Bosne, a Bogu hvala, tako ce i ostat. Vratite otete kuce i avlije zrtvama i protjeranima, pa vam se mozda nece osporavat to vase presveto srpstvo!
Ne brinem se ja dok je Sakib na čelu kolone...
Kao sto rece udruzenje logorasa BiH - nama ne treba nikakav sud ni dokaz da nam kaze u cijim smo logorima bili, ko nas je zlostavljao,.zasto,sta smo sve prezivjeli ... mi to vrlo dobro znamo ,jer smo sve to LICNO .dozivjeli i osjetili na vlastitoj kozi , neki od nas prezivjeli.... nama treba da se plati odsteta za sav naneseni bol ,strah, ponizenja,zlostavljanja ...to bi bila jedna mrvica satisfikacije za sav onaj pakao kroz koji smo prosli.
Ogromna je razlika izmedju srba i pravoslavaca...Pravoslavci su bili i ranije ovdje...a srbi su dosli sa Turcima...pa prema tome...duboko u istoriji srbi trebaju traziti genetski kod kod Turaka...srbi su nastali od Turaka..e to je prava istina..drugim rijecima..mutanti nastali od Turaka i Pravoslavaca..
I ne trebaju veći argumenti.......bravoooooooo.......... SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Tuźba presuda za genocid i priznanje genocida miru vode.a nije protiv Srba to već protiv reźima Milośevića..
Samo je greska sto su nasi tuzioci/advokati... s naseg govornog podrucja...Kakav Sakib Softic...Trebalo je uzeti nezavisne strance...Nasi su nesposobni, aljkavi i podplativi...
INTERVJU FRANCIS BOYLEA. Izetbegovic i TSDA su sabotirali Tuzbu od samog pocetka. Vijest koju ni jedan rezimski portal u sluzbi MULTI-CETNICKE BANDE NA VLASTI NECE DA OBJAVI. http://ba.n1info.com/a135424/Vijesti/Vijesti/Boyle-Izetbegovic-odbio-savjet-u-vezi-sa-revizijom-tuzbe.html
Postoji na destine dokaza ali sta vrijedi kada STRAZE DJENERALA DRAZE SJEDE U PREDSJEDNISTVU, SDA, PARLAMENTU, U VLASTI I KOD BIRACA MULTI-CETNICKE BANDE.
http://ba.n1info.com/a135424/Vijesti/Vijesti/Boyle-Izetbegovic-odbio-savjet-u-vezi-sa-revizijom-tuzbe.html INTERVJU FRANCIS BOYLEA. Izetbegovic i SDA su sabotirali Tuzbu od samog pocetka. Vijest koju ni jedan rezimski portal u sluzbi MULTI-CETNICKE BANDE NA VLASTI NECE DA OBJAVI.
Pravu treba tjerati i boriti se za nju do sudnjeg dana. Treba ih tuziti, treba naplatiti ratnu odstetu, treba da se zna za sva vremena kakva su zlodjela pocinili.
Normalno da su bili na platnom spisku kad su to i bili generali u Jugoslaviji poznata je cinjenica da su svi generali u Jugoslaviji bili vecinom srbi a ovdje se ne vidi datum i godina platnog spiska da bi se moglo nesto komentarisati osim klixovog huskanja a ovce ko ovce
Historiski momenat !!! Ako za 22 godine nisu uspjeli da prikupe relevantne dokaze, onda protiv onih koji učestvuju u ovome treba pokrenuti krivične prijave !!!
Boli me k**** i za Srbijom i ratom i generalima i svima vama koji se zamarate sa tom pricom. Da je jadnom narodu posla, plate i da normalno zivi.
I kakvo je to miroljubivo ime Ratko ???
Prijateljica mi je studirala medjunarodno pravo i tuzbu protiv Jugoslavije su tamo koristili kao primjer najlosije pripremljene tuzbe svih vremena, i davali im da oni , znaci studenti prve godine sastave tuzbu kako bi trebala da izgleda. Ako je tuzba namjerno sfuserena prvi put, ne znam ko je toliko naivan da pomisli da ce se ovaj put uopste pokrenuti, i ako se pokrene da ce biti ista profesionalnija...pa sam Bulatovic je rekao da su cijeli svijet zna da je Jugoslavija pomagala VRS...
TankGirl - 100% ispravno i to ne zbog ne strucnosti vec zbog cifre koju su dobili od Srbije da to ne urade. Znaci ukoliko to bude radio opet isti covjek nista od toga osim pogoranja odnosa, koji opet 100% idu u prilog Izetbegvicu i njegovoj bagri. Podjeljena Bosna ili u ovakavom haosu je upravo sto njega i njegove cuva od robije i oduzimanja imovine u Sarajevu, Becu, Istabulu, Dubaiju...itd.
Pa nije ih plaćao Košarkaški Savez Jugoslavije... Ljudi bili četnici, tko će ih drugo plaćati do vojske Jugoslavije???