Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je hajvan ovo naše Tužilaštvo,to ni u štali nema
pa kad pogledas ko sve sjedi u njemu, nemoj da te to cudi, ne znam kako su uopste uspjei da sastave zahtjev
To je cijena zajednicke drzave sa onima koji nas nevole.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Stidi se evropo! NASER ORIĆ-HEROJ!
@Jogy28, stidi se svojih rijeci..!
Kada bi ljudi govorili samo ono što znaju,kakva bi tišina nastala!
Pustite cojka, Svicarski kurblasi!!!
kakve su sve ovo politicke igre...fuj...
Komandant živ i zdrav...zolja puna maraka stigla u tuzlu....28-a divizija šehidila...bravo za komandanta...
Sad je najbitnije da se uzvoji rezolucija. A sa Oricem ce se rijesiti vjerovatno pozitivno.
Bude, bude. Znaju dobro srpski politicari sta bude. Zato su se ovako i nadigli da pokusaju to sprijeciti. Ostade za vijek vjekova da su srpske oruzane formacije pocinile genocid. Pa kad su ga vec pocinile nek makar preuzmu i odgovornost (sramotu) za to.
Ja nisam Naser. Ja sam Đahkad-beg.
_"Inače, kako je jučer za Klix.ba rečeno iz Saveznog ureda za pravdu Švicarske, ukoliko Orić bude saglasan sa time da se izruči BiH, naša zemlja bi mogla imati prednost u odnosu na Srbiju po tom pitanju." Svašta za pročitati. AKO ORIĆ BUDE SAGLASAN DA SE IZRUĆI BiH? KAKVA JE OVO NEBULOZNA PREDPOSTAVKA DA ORIĆ NE BI MOGAODA BUDE SAGLASAN DA SE IZRUČI U BiH? AKO?! Pa čovjek je sve vrijeme poručivao i tražio da se izruči Bosni i Hercegovini, SAMO ŠTO OVI NAŠI NISU BILI, NITI MRDNULI PRSTOM DA POŠALJU ZAHTJEV O ORIĆEVOM IZRUČENJU U NJEGOVU DRŽAVU. URADILI SU TO U ZADNJI ČAS, TEK SINOĆ. LOGIĆNO JE DA ĆE SE ORIĆ IZJASNITI ZA Bih, A NE ZA SRBIJU, KAKO PIŠE U U ČLANKU. :)))) SRETAN PUT ORIĆU U NJEGOVU DOMOVINU BiH!
draga silent, ovi nasi magarci nista ne rade u korist gradjana bih, totalno su nesposobni i inrertni, primarno im je odakle, koliko i kako klepiti lovu sve ostalo bi htjeli da im uradi medjunarodna zajednica toliko stvari ima da se uradi i pokrene da se pravno i zakonski nagazi genocidna tvorevina, da covjeka mozak zaboli od mogucnosti, ali ako u tome nema love, onda niko prstom ne mrda
@za.igranje.74, sve si dobro napisao, ali mi je samo jedna imenica zaparala oko, a to je MAGARCI. Nekako mi bi krivo da si imao srca uvrijediti onako fine životinje, korisne životinje, a i lijepe. :)) Često znamo da kažemo kako neko "tegli kao magarac", znači radi, nosi teret,leđa mu se savila. Ili, kažemo ako je neko tvrdoglav, da je tvrdoglav kao magarac. A magarci nisu bez razloga tvrdoglavi, nego se jadni umore od rada, pa zažele malo odmora, a čovjek bi na silu, bez odmora da ka pokrene. Magarac stoji kao ukopan, neće da mrdne. Čovjek ne shvatajući njegovu potrebu za odmorom kaže mu da je tvrdoglav. A on nije tvrdoglav, nego je samo pametan, željan odmora. Čitala sam nedavno događaj koji se desio u Kini. Čovjek je imao magarca, koji je godinama bio svezan i koji mu je služio samo za vuču tereta. Jedne prilike gazda ga je zaboravio svezati dok se odmarao kraj neke litice. I zamisli šta se dogodilo! Magarac je skočio u ambis, izvršio samoubistvo, sit svega. Tako nekako je bio naslovljen i članak. Znači, magarci imaju i osjećaje. Zato kažem da se ovi naši ne mogu ni po kom osnovu nazvati magarcima. Ja bi ih nazvala bezkičmenjacima. Evo, imaju sada priliku za krivičnu tužbu zbog nepoštivanja Ustava BiH radi „bošnjačkog jezika“. Neće uslijediti tužba, kao što nije ni jedna do sada uslijedila. A da jeste, makar bi se malo ublažilo stanje. Kako kažeš, tu se ne vrti lova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
telefax i brza posta ??? ko to jos danas koristi ..e jest nam i drzava
pa normalno da ce internetom ..skaniras dokument a e leg je validan svugdje danas u pravnom svijetu ..
znači traži ga naše tužilaštvo ...aha
još samo da srbi podastru podatak o tome kako kod nas "padaju" optužnice, i niko ga više iz srbije izvadit neće
a što minusi ... zar nisu oslobođeni svi naši kriminalci "zbog proceduralnih grešaka" i loših optužnica
Docekat Nasera heroja uz vojne pocasti!!!
Klosari napravite fabrike da raja rade jebo vas oric
mora kod nas bit 5 do 12
a mosbit i da neko iz tuzilastva "nije mogo stic na vrijeme da preda"
Generale čekamo zapovijed!!!!