Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO, ALI PREKO NOCI KLINICKI POSTADE DOBAR I O NJEMU SE LIJEPO PISE, POLITIKA JE CUDO.
mediji su čudo jarane ,ma koliko neko Sebiju blatio, žena je uvela red ,vratila dug od 100 mil ,nogirala doktore koji su se formalno vodili na UKCS ,muzli sve benifite (plate ,koverte, regrese, tople karte itd) a pacijente liječili u svojim klinikama .Bježali sj sa posla preko onih kapija sto su skinuli varove sa njih
Ali kada imaš placenicke medije ,imaš i rezultat .Raja je sve njihove fore skontala Pogledajte bivšu tv Sa ,sada tv 3 ,platili im da ide na ruku trojke
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast. Dok je bilo sebije nikad ni jedne vijesti nije bilo iz KCUS o lijecenju pacijenata. Ovi novi dobro drze medije.
Hoćel Sekana u zatvor zbog lažiranja isprava i lažnog predstavljanja da obavljaš funkciju? Hoćel vratiti pare što je dobila za plate? Hoćel nova uprava KCUS pokrenuti tužilački postupak protiv nje? Pa ako neće kako nam iko može onda izlaziti i moralisati ako štite bivše koji su za suda?
cast pojedincima ,ali većina medicinskog osoblja u domovima zdravlja je nestrucna i sa sumnjivim diplomama
respekt
Pa znate, Dom zdravlja služi da dadne uputnicu i sanitet... a nekad ne mogu ni to uraditi
Pa valjda bi i trebalo da najbolji strucnjaci rade na klinickom centru, tj da rjesavaju ono sto se ne moze rijesiti u primarnoj zdravstvenoj zastiti, medjutim uglavnom se zaposljavaju babini sinovi i kceri pa u vecini slucajeva kad odes na kliniku prouci sta znas i sta ti Bog da. Mada ovo je cista politika, i neukusno je bas.
Naravno treba da se pohvali, ali mislim da žena koja je ljekar samo savjesno radi svoj posao.
Koliko smo pali da se cudimo kad neko bez mita radi svoj posao savjesno, pa sta je ovo ljudi moji
odjednom sve stručan kadar najbolji doktori riješavaju sve probleme liječe sidu karcinom sve živo
Koliko bi bilo dobrih vijesti sa KCUS-a unazad 7 godina da nije uvedena cenzura od strane sarajevskih medija pod kontrolom trojke, samo zato sto je sebija bila direktor kcus se predstavljao u najgorem svjetlu... Dobro da sarajlije otvaraju oci svom narodu iz drugih dijelova BiH
NOVI DIREKTOR KCUS-a I ODMAH KCUS IMA STRUČNE I ETIČNE DOKTORE, A DO JUČER SU BILI MLADI, NESTRUČNI I NEETIČNI. "PA ŠTA SE TO PROMIJENILO PREKO NOĆI" - PITALO BI SE Z. KESIĆ I KONSTATOVAO: "AH DAAA, SVE JE ISTO SAMO NJE NEMA!"
Novi direktor je doktorirao na Medicinskom fakultetu u Foči. Toliko
Sigurno je ovo nesto vezano politicki kada osvane da je na nekoj funkiji sad ovo samo da je opravdaju ali hajde
Ovdje se ne govori o dr. Sebiji, nego o dr. Nimeti Bakalović, koja je vrhunska doktorica i čovjek. Želim nam svima što više ovakvih doktora, da znamo, da će nam djeca biti u sigurnim rukama.
Sta je ovo? Vatrogasci, policajci, obicni civili spasavaju ljude i djecu, pa niko ne pise o njima. Pismo zahvale je od jedne osobe direktno drugoj, a ne ime poznato redakciji, pa onda drugi slucaj, pa treci,.... vrjjedan neki novinar. Koliko je placen. Svaka cast doktorici, al to joj posao. Ako ga radi da bi je tapsali po ramenu, bolje da ga neradi. Dajte im bolje plate, i nema pitrebe za zahvalama.
NOVI DIREKTOR KCUS-a I ODMAH KCUS IMA STRUČNE I ETIČNE DOKTORE, A DO JUČER SU BILI MLADI, NESTRUČNI I NEETIČNI. "PA ŠTA SE TO PROMIJENILO PREKO NOĆI" - PITALO BI SE Z. KESIĆ I KONSTATOVAO: "AH DAAA, SVE JE ISTO SAMO NJE NEMA!"
Pogledajte kako NiP i trojka namješta poslove u domovima zdravlja https://youtu.be/1eLa6tiTwNY?si=TzcDUr69vhquLKNn
Taman se napravilo reda na Klinickom centru i dolaze frajeri da otvaraju kapije za mito i bjezanjiju doktora u radno vrijeme
Znal neko koja je bolest u pitanju i kako Su uspijeli izlijecit ili cemo samo citat ove bajke bila jedna doktorica i bila bolesna djeca i fala bogu ona ih spasila eto...