Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratko - žena HEROJ
Nisam etnički pripadnik ni jednog naroda specifično, imam svega u porodici, gadi mi se sve u državi od uređenja do mentaliteta, ali mentalna patologija srpskih vojnika koji su bili sposobni ubijati i silovati i uživati u tome, kao i patologija 80% Srba danas koji su ponosni na to je za opasnog ispitivanja, i dok im se dobro ne očisti mozak od propagandnih go*ana kojima su isprani, nemaju pravo da pričaju ni o kakvom razumijevanju i pravima.
Meho, ja sam siguran, čak uveren, da ti nisi etički pripadnik ni jednog naroda. Hajde zakuni se u Alaha da nisi. Pazi, čovek pronašao cifru od 80%. Uveravam te da ni ja nisam eticki pripadnik ni jednog naroda, ovoga mi krsta.
Gouser219 Ne možeš ti mene razumjeti, zato što si bolesna dvonožna fašistička životinja. Da ti je porodica šarolika poput moje možda bi čak i imao malo šire poglede, ovako si zapeo u štali i u njoj ćeš i ostati.
Zasto klix dozvoljava komentare na ovu temu
Stidis li se srbine svohih dijela, ili se ponosis sto si silovao neciju cerku, majku, sestru, pucajte minuse silovatelji
pamtiti pa sa kamatama vratiti
Allah te nagradio…
Hrabra gospođa
Ovo su heroji, a ne Alija, Bakir, Sulejman koji su izdali narod i državu...
Da li mir i "neću oprostiti" idu zajedno...
Da. U ovom slucaju,da.
Ovo su pravi heroji...
Odlican ginekolog, nasa Tuzla je sretna sto ima ovakvog ginekologa.. Divna zena. Jedna od rijetkih kod kojih smo mi zene u sigurnim rukama. Kapa do poda doktorice 💗
Jedan moj drugar,Srbin je ranjen tu,nije htio da puca u bosnjake,rekao da ih puste a njegovi ga izresetali.
Svaka njemu cast. On je prije svega, covjek. A trebalo je tako reci i biti medju razularenim divljacima.
Kako se ne nađe ni jedan Bošnjak da spreči masakre Srba u Kravici i selima oko Bratunca pre dogadjaja u Srebrenici da mu Srbi dignu spomenik tamo.
Dr. Fatima, heroj u ratu i u miru. Kapa dole, plemenita doktorice. 🌹
Svaka čast. Ovoj ženi treba dignuti spomenik.