Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova spodoba od Doktora je Brutalni Kriminalac,obogatio se na krvi i muci,mnogih nesretnika ,prodajuci potvrde ko je uracunljiv ,a ko ne,prilikom cinjenja najtezih zlocina. Sve je veca lista Doktorske Mafijaske Bande na Klinici Kosevo,Drakule koje su pile ,i posljednje kapi krvi,Bolesnim ljudima.. Reuf Karabeg,Mehmed Kulić, Semir Bešlija ,....... Svaka cast Gospodzo Seka Izetbegovic !!!!!
Nije sa ovim imala veze sebija. Smjenjen je zato sto je budzet bolnice ostetio za vise stotina hiljada maraka i sto je primio 30tak radnika viska. Heejjj,pazi sad ovo,radno mjesto: Radnik na uljepsavanju okruzenja bolnice, 3 informaticara u bolnici sa 5 kompjutera i tako dalje. Onda svi tenderi o renoviranju bolnice pripadaju zeninoj firmi. Ima jos mnogo toga,ova spodoba ce u muriju
Sad kad su ga smjenili nek ga pošalju malo unutra na rehabiltaciju
Ovdje ce zmija Sebija smjestiti na kraju i smotanog bakira..
Sta Hin sa klixa ima za Jagomira..
Ja fakat ne kontam što je sa ovim ljudima na tim šefovskim foteljama -ovamo ko fol nekakvi doktori, nekakvi humanisti, nekakvi koji tamo polažu neke zakletve, a ovamo isto ko da su zovagije polijepili onim ljepilom, da ga ne reklamiram, pa ne mogu da se odvoje od vlasti i sise koju sisaju ko zadnje krvopije. Pa ako je čovjek stručnjak solidno će zarađivati i kao ljekar specijalista u toj istoj bolnici, jok on će sudom da "ćera" da ga se vrati u fotelju...e to je onaj fuj, kojeg oni ne kontaju.
Oj Omere dilbere.....
Ko će me sad liječiti ?? Znam da je doktor dobijao svega 4000 mjesečno za svoj rad i mnogo puta sam ga financijski materijslno pomagao. Normalno je da je tražio načina i pošteno zaradio dopunski 6500 mjesečno. Šta je samo ljudi po narudžbi bilo oslobođeno na sudu i koliko im je doktor pomagao a sad odjednom ne valja !!
SDA vodi brigu o dobrim menadzerima. Sve ih Dino Konakovic smijenjuje redom. SBB suti jer se svakako nista ne pita.
Znači Seka je pohodila i Psihijatriju "Jagomir" .... Pa zašto rospiju pustiste kad je već sama došla ... ! ? !
dobro je doktore izvadi ga malo
Evo jos jednog Karabegovog havera. Ne moze brate na vise stolica. Moras se opredijeliti
Nek je otišao! Dokurčio je svima gore.
Idi lopove gladni,idi ne vracaj se. Dodje kraj korupciji u jagomiru!
sta je ovo samo smjene
strumfeta dobro je da ga smjenuju,mogli su mu dvojicu zamjenika postaviti pa svima sekretarice,vozaci,savjtnici...i odoše pare osiguranika njima.
ovo je super vijest odma neka ga klix zaposli i ovdje ima pravo bolesni bu dala