Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktorska diploma (ako nije kupljena) NE MOZE SE POREDITI SA BILO KOJOM DIPLOMOM!!!!! Niko u drzavi nema pravo na vecu platu. SVA zanimanja su zaje*bancija u poredjenju kad ti polumrtvog, plavog, ukocenog covjeka/dijete spuste pred tebe i svi cekaju da mu pomognes da ne umre. Dakle, sve budzetske plate moraju da se ponovo presloze i da se sortiraju po bitnosti. Dok je*bivjetar politicar ima vecu platu od doktora, predlazem svima BJEZITE ODAVDE!!!!
@spooner3 Kazes da bjezim u druge zemlje gdje takodjer politicari imaju vece plate od doktora?
Ima doktora koji nisu zaslužili ni marku. Pogresna dijagnoza,ne ljubaznost, korumpirani,lažne diplome itd. Treba pročešljati doktorate i kvalitet znanja. Čast izuzetcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Platite ljudima ! Budzet skoro milijardu km, nadjite novac kao odgovorna vlast a ne nvo spinovanje kroz brošure ...
@Kinsky ....do nove godine federacija je u bankrtu.....a republika srpska povecava penzije 3% i plate 5%...nije mnogo...ali se napreduje....
@Sampta5 ...neko ima 170 neko 1200...prosjek oko 450 km...a kako je kod vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ima se para za brošure ?!? Ko vi nešto uradili ??? To vam je krajnji domet , trošite pare na samo reklamu !!! A kada je Turković s.jebao pare za 30,000 zdravstvenih legitimacija koje su bačene u smeće, niste kukali kako nema para.Za to se našlo.
Prijavite se za brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: [email protected]
"Kažu prošle godine ste dobili veći postotak na platu i ok, a šta je s usklađivanjem porasta životnih troškova." ---- Pa zivotni troskovi su skocili svima nama, i uciteljima i gradjevincima, pa niko ne stupa u generalni strajk. Imaju ubjedljivo najvece plate, realno slabo rade, i jos strajkuju. Strasno. A jos strasnije kad se uporede sa zdravstvenim radnicima manjeg bh entiteta.
Sve ovo treba razmontirat, od zdravstvenog sistema, penzionog pa do ovih smijesnih poreza. Lijepo uvest privatno zdravstvo, placaj sam sebi ako hoces. Placaj penziono sebi ako hoces. A od poreza samo ostavit PDV do 10% i to efikasno trosit na sve, jer je to i vise nego dovoljno. Ovo je cisti javasluk, koliko se para slije u budzet i na sta se to trosi, Bog sami vise zna. Dakle predlazem ponistit sve poreze a ostavit samo PDV 10%! Ko je za?! LIKE !
Znaci poskupljenja opet hajd bar sad znamo za sta ice biti.
Prosječna plata 1.542KM za srednju stručnu spremu u JU Dom zdravlja KS i hoćete još. Je li vas stid? Pa vi niste sposobni ni za šta, valja i tu platu što primate zaraditi.
Rekoh ja: šestorka = 6 puta SDA!
Najbolja vlada ikada:)
Samo štrajk ko nije bio u bolnici ni ne zna koliko su ti ljudi zaslužili.Nek Sebija i Bake malo poguraju iz svog otetog budžeta.
plate im od 2.000 do 2.500 KM , osnovna plata, plus sve ostalo. Ali hajde sve, imam i ja veliku platu kod privatnika, ( krvavo je zaradim) ali se liječim privatno jer ovi u zdravstvu su samo za one koji ne rade i imaju vremena hodati i čekati
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
digli seka i bake sve uhljebe... svu mašineriju... halo puno vam je 30posto ii ne napadajte vladu, uzalud vam trud svirači ku*cu .. otac vas boJe pohlepnii
Iz ovog pamfleta se vidi između ostalog da su skoro 3 miliona KM dali privatnicima
ok su im plate. doktor ima preko 2000 dok profesori u obrazovanju imaju mnogo manje.
profesori se ne mogu porediti s doktorima