Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih bi se trebala držati po strani . Veliki su tu igrači u pitanju.
vojno nije ni blizu srbiji.. U ostalim segmentima manje više isto sra-nje.
ne znam odkud ti ideja da sam ja srbin.. I za hrvatsku isto vrijedi naravno. Kakve koristi ako izvezeš oružje u vrijednosti od 10 mil, a dobiješ štetu od 100 .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Silni NATO ne zeli da ulazi u poslove slanja oruzija Ukrajini, Amerikanci se nakon prijetnje Rusije preispituju da li slati oruzije Ukrajini. Samo nasi novinari promovisu za sitne pare kako Bosna treba biti ta koja ce Rusiji zabosti prst u oko. Nevjerovatno koliko je zlo napravljeno od strane bolesnih novinara koji ne vide dalje od nosa. Jos i manje kad ih neko kupi za kutiju cigara.
Zaboravili ste napomenuti da Rusija IZVOZI svoje oruzje i u UKRAJINU, sve je to najobicniji BIZNIS !!!!! Ko god nije svjestan toga treba se dobro zamisliti
Edins2 jok eto ne uvoze, rusima u ukrajini oruzije pada s nebesa...
Nek nama daju ameri to nauruzanje da ga u ukrajinu uzvezemo... zar ne ! ne prljaju ruke a mi na*** tako i tako :D
plin haha zatvorite slobodno ja koristim sporet na drva jedino u upaljacu imam plin
Jebeš Putina patuljastog , ali radi mira u kući ovo treba prodat preko nekog " posredno " .... Baćuška k'o fol nevin, a pitajmo se čijim naoružanjem i ljudstvom ovi separatisti ratuju ovako dugo ... ???
Pa ocigledno da je svo naoruzanje u Ukrajini rusko. Ukrajina bivsa ruska republika i sve je na ruskom cirilicnom njihovom pismu; made in russija, o cemu vi?! Kakav blam od vjesti
O čemu ti, konju bosanski ...???
Pisete gluposti
Srce moje deli seee....
Rusija je u proslom ratu podrzavala Srbiju i Srbe,salji municiju i sve ostalo pa makar i na veresiju,salji mi znamo kako je kada nemas hebes plin ima uglja...
ma,prodaj pa poslije pregovaraj
Pa nećemo valjda Djevičanskim Ostrvima i Maldivima prodavati oruzje!?
Sutorina je naša!
Piše: Am. Dž. - ??? Ovo Am. mogao bi biti Amer, a Dž. Džordž, kao Georg W. Bush??? Jeli ovo huskanje na rat sa Rusima?!?! Taj UNIS treba vratiti radnicima, jer ga je drzava protivzakonito konfiskovala, pa prodala ratnim profiterima !!!
Ali zato su nam odobrili izvoz motki sto se koriste na prezentacijama oruzja za novinare.
MH17 ?
PINK FLOJD >>>> PRVA TURA OSNOVNOG PJEŠADIJSKOG STRELJIVA JE ISTOVARENA 3.02. ove godine! neće valjda čekati BiH.
>>>> ne volim što se ovo dešava Ukrajini, a nisam zaboravio ni jedne ni druge dobrovoljce čiji su grobovi na teritoriji BiH. Kad - tad mečka zaigra i na tvojim vratima. A definitivno mislim da Rusija nema snage i da će proći kao Srbija. Rusija je jedan rat već izgubila od države koja je imala samo njihove kalašnjikove. O žrtvama koje je izgubila nije lijepo ni govoriti!
Možda od Afganistana?
Izvadi mapu i pogledaj veličinu Afganistana, "omanja nuklearko". Bože dragi, gdje su svugdje dovukli internet, ne mogu da vjerujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)