Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj snima, il dr*ka ?
raspad sistema... ako je sistem i postojao...
...vam lopovsku .... za lijeka vam trebalo i vama i vašoj djeci za svaku KM koju ste nezakonito uzeli
sta su trebali? gasit\'?
e nek\' ste vi snimili sve to, to je bitno ;)
Joooj xD ovi sto nisu u potpunosti upuceni u situaciju tj ako ne znaju kako gras i kanton funkcionisu odnosno kako bi trebali funkcionisati i ko je ustvari doveo gras u ovu situaciju, nek usuti i to pod hitno!!! Kako ne kontate da je kanton upravo taj koji ne zeli centrotrans kao konkurenta grasu jer tada ne bi mogli uzimati novac koji gras zaradi....to sve ide na njihov transakcijski racun i onda ne uplacuju plate, subvencije, zdravstvena osiguranja, ne kupuju nova vozila itd. :D Kad bi se kanton drzao po strani (a to oni nikako ne zele) onda bi gras bio idealna firma (ako izuzmemo dobar dio seljaka koji rade dole)..... :D :D
najjace trole imamo, gore... al bukvalno.. :D
A sta vam je svima. Zapalio se, pa itako je hladno. Desava se i najboljima. A ti, snimac, malo ruku smiri. Polako. ;)
Bimo je kralj
ZAto negore kod bivseg direktora vozila koja je sinu kupio nova pljackajuci nas radnike i gradjane a ovo je vama ostavio moji gradjani da u njima gorite....zalosti moja ovo je tek pocetak
Ovu su nasii primitivci u pozadini :D A najbolje se na svee smijatiii i onih 125 miliona sto je GrAS u minisu svi ha hu i stalno ste u vozilima grasa dok je ovog naroda ovako fuj nemaa napretka ne samoo u grasu negoo nigdje !!!
Naoštri opanke , biče hladna zima u tvom selu , inače u tvoje selo trolejbus ne može ni doći jer struje nemate ;) Neka tebe u tvojoj zemunici , opet će nekad rat ;)
Ma hajde sta ima veze, nevozim se ja trolejbusom.
VAŽNO OBAVJEŠTENJE I POZIV : U srijedu 28. XII. 2011. god. nakon skoro 130 godina rada najavljeno je oficijelno zatvaranje Zemaljskog muzeja. U 11. sati istog dana (srijeda) je u prostorijama prirodnjackog odjeljanja Zemaljskog muzeja odrzati ce se press konferencija. Pozivamo sve zainteresirane (novinare, politicare, studente, profesore, asistente, kulturne radnike i druge gradjane) da prisustvuju press konferenciji kako bi i time javno odali podršku Zemaljskom muzeju. Posebno vas pozivam da ovu poruku raširite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Gdje radi Konaković tu poštenja nema. Pohapo KK \"Bosnu\" sad dovršava GSP.
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
@ja, @@ja, Tacno je da dizel ne eksplodira kao benzin ili gas ali mi nije jasno sto ce trolejbusu dizel.Koliko mi je poznato trolejbus koristi el.energiju za pogon !