Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su ovo propalice, to samo Sarajevo zna... Veterinari štrajkuju jer su im plaće neredovne i jer rade poslove koje im likovi bez diploma iz veterine naređuju šta da rade, a Sarajevo šuti i broji izujedane građane.. Hitna bilježi za pet zadnjih godina više od 5.000 izujedanih i obogaljenih građana ovog grada, provjerite dokažite suprotno... Oni bi najsretniji bili da se nevidimo iz psećih govana i da nas paščad nabije u kuće iza 20 sati, da bi dokazali da Sarajevo nije europska metropola i za to primaju pare stranih lobista, tzv NVO. Onog dana kad u Ferhadiji ne bude pasa lutalica, kuja sa sisama do asfalta sa po sedmero kučića, kada po Titovoj prestanu lutalice razvlačiti smeće kese, zaskakivati se na žene s cekerima, ujedati ljude, koji poslije primaju tetanus od kojeg završe u šok sobi, tada ću ja povjerovati da se je možda nešto uradilo, do tada... Afidersum.
nastavlja se strucno usavrsavanje pranja novca preko endemske bh autohtone vrste tzv. bijesna domaca dzukela
Radije pare usmjerite u malo efikasnije savladavanje ove četveronožne epidemije po sarajevskim ulicama. Jbt, na svakom ćošku koliko hoćeš štenadi, a "slomiše" se sa sterilizacijom... NVO sa članovima u terencima od po 100h KM...
ima li kakva edukacija kako otjerati te dog trust sto nam ovoliko problema zadase u gradu radi para iz EU... stvarno sramota znaci opasno su poceli po noci napadati copori pasa po centru.. valjda jos kako ljudi izbacuju smetlje navece u kesama raznose to i jedu .. postoji realna opasnost od zaraze plus da napadnu nekoga.. neki dan je covjek jedva bebu spasao u gradu digao je iznad sebe a svi oko njega lajali... .. do kada ce mo trpiti ove politicare nesposobne i sponzorisane dog trust papke !
Kastriraju pse a sve više kućića po ulicama i dignutih belegija u pasa predvodnika čopora. Nedavno trojica jednu kuju napala i svi se redali na njoj i to oni sa potvrdama da su kastrirani.
@ Dr. Majke ti jesi li se ti oženio? :)
@ Dr. Misleći o tome nećeš nikada......