Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uvedite porez na glupost. do ljeta smo dubai.
@KrajNijeZapamtite ...jel po kršćanskom, il po hrišćanskom?
@KrajNijeZapamtite ...od 0 do 24 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Ovi nisu normalni, misle da im neko placa rtv pretplatu,dok oni intelektualno kastriraju programom; Lud, zbunjen, normalan, iskopavanjem mrtvih na kasikicu,filovanjem fasizmom primitivizmom i nacionalizmom 20 god,hodanjem voditeljice sjedne strane ekrana na drugi, nepismeni, stranacki ljubavnici-ce,deen i ostali sadrzaj zbog kojeg se stidis zemlje u kojoj si rodjen. E pa nece moci.
Ako Ima iko da gleda BHT ili FTV nek se.javi?
3 emitera. ista utakmica. 3 voditelja, koga vi pravite budalom
Raspodjela uplate: 40% BHRT 30% FTV 30% RTRS 3.700.000 stanovnika 50% bosnjaka 35% srba 12% hrvata 3% ostalih 20% bošnjaka će učestvovati u uplati BHT-u 15% bošnjaka će učestvovati u uplati RTRS-u i isto toliko FTV-u 14% srba će učestvovati u uplati BHT-u 10,5% srba će učestvovati u uplati RTRS-u i isto toliko FTV-u 4% hrvata će učestvovati u uplati BHT-u 3,6 % hrvata će učestvovati u uplati RTRS-u i isto toliko FTV-u Bošnjaci će više uplaćivati RTRS-u nego srbi. Interesantno!!!
Sto se mene tice ne trebate ga spasavati.
Ako Cvijanovička i Novalić budu kontrolisali taj novac RTV-ei pod led. Ako se bude novac uplačivao direktno RTV-u po dogovorenom kluču biće nešto od toga!
Eto do čega su doveli korupcija, nerad, nestručnost, partijska podobnost i poslušni kadrovi...
Belmine povuci me za neku stvar, za tebe i tvoje hamse kolegice ima vas zaposlenih vise nego u TE Tuzla ili Kakanj necu da dajem ni feninga ... Kad Nacionalna Geografija pocne naplacivat pretplatu prvi cu dat godinu unapred, to i gledam ! Em nas arče u zivotu, em treba da ih gledam da kad upalim tvoju televiziju il da šaljem onog pedera u pokusaju na evroviziju! Ne dolazi u obzir ...
Savjet za sve emitere koji hoce pare od naroda ugasite signal jedno sedmicu dvije (zbog mene ne morate ni paliti) i vidjet cete koliko naroda ce se okupiti ispred RTV doma, protestovati, mozda strajkati gladju, paliti se.... a jos mozete iskoristit kad su vec tu pa nek vam daju koji dinar
finasijske aždahe
Yeeble li vam plate vise staru,trazite drugi poso' kako vas stid nije da non-stop prosite za plate,
Javne medijske sluzbe se finansiaju iz drzavnog budzeta, a drzava ubire poreze od gradjana. Dakle uz ostale poreze sto placamo dodajmo i npr 1,5 ili 2% poreza za to. Procent svima isti, jer oni sto zaradjuju vise njima ce 2% biti vise nego onima na minimalcu. Pravedno.
Tolika su preduzeca unistena a mogla su sama sebe odrzavati a narod silom tjeraju da mimo svoje zelje spase propalitete,zapecaticu sve TV a nedam ovim ni 1KM
Znači pojedina domaćinstva će plaćati po dvije, tri ili četiri pretplate.
a sta cemo mi koji nemamo tv?? a kako misle da natjeraju narod da se placa ovo
Boja da naplate pretplatu po marku ili dvije, svi bi nekako platili i to im je dovoljno, naprave drugi objekat lakši za održavanje, a taj prodaju i namire zaostatke. U Finskom modelu radi 5 puta manje kadra i tehnološki su 5 puta napredniji.
Ovi mali zeleni navalili na džepove naroda kao da su puni...