Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se ne zna šta je ružnije na toj slici.
Tehnika govno na platnu
Može samo na slici...
Samo za poljanje slika za žita.
Odavno ovo traje .., decenijama...Ali ,..Nato je tu da čuva deytonski mirovni ugovor..i u konačnici mir.To tamo jasno piše ..Pa i slikarica i primaoc slike , ako žele da se podsjete kako to Nato radi (i u BiH , i u Srbiji) , samo neka izvolee...s crtanjem slika...i ugrožavanjem mira i suvereniteta države BiH.
Vlah je bolesna nesorta. Nije važno da li je to Milorad ili neki drugi pripadnik te nakupine. Sliku može objesit na ušćahlu, neobrezanu čunu, džaba mu.
Jao hahahah nemojte tako, ljudi, slika je genijalna. Monti Pajton.
Čekaj malo, ima li Madjarske tu?
novi omot za krmeći gulaš
To je to Trebinjsko Cojstvo o kojem Vulanovic prica, cethalji sve redom.
Mitomanija nema lijeka kod chetniks, umjetnici, sverceri, navijaci, borci, qurcevi, palcevi, sve je to isto kod njih......
Mogo mu ja nacrtati i do Tokija.Papir sve trpi.
Velikim Allahom se kunemo da.robovi biti necemo. Tudje ne zelimo svoje ne damo. Raamzan Mubarek Olsun
Osudit je za pokusaj drzavnog udara
vrati li ikonu ovaj tokmak....
Tehnika: gowno na platnu
Apel 23,može odnijeti ono malo bosanske zemlje na opancima,kad krene za Smrdiju.