Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po pokretima tijela i govorom ovaj Dodik ima sve simptome jaceg autizma. Takoder svojim lazima dosta baca i na patoloskog lazova tj Patologija koja je jos jedna ozbiljna bolest. Dosta bolestan covjek definitivno.
@Jasmin90 Najjaci Lazov
@Vagir13 Ne postujem ni ostale ali Dodik je najgori od svih definitivno. Po kriminalu,lopovluku i govoru mrznje najvise se istice od svih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E goedaj faca na slici,svi preko 60 god,kad ce izumrijet ta generacija jer je sve unistila u citavoj Bosni pa i na Balkanu
Izumrijecemo mi mladji, a kamoli oni hahaha, nisu svjesni dq nece ponijet ni pqre ni bijeljinu ni nista..
Dodik u RS-u sam sebi dodjeljuje neka priznanja sa kojima moze obrisati guzicu, on je i dalje na crnoj listi USA.. toliko o tome.
Taki su Harisu Silajdzicu dijelli pa kako je zavrsio tako ce i laktaski dzilkos .Svatit ce narosd kad tad
Meni su interesantnije ove pizde što stoje pored,ko fol zajebani a umiru od straha ,miševi.....
tosu sigurno bili psihicko teski bolesnici budale umrite budale samo se svetite jedni drugima bakir ili civic ili dodik sve trojica su ojebine teske avi postite
Dodik je tolika mala maca da ga hoce smijenit stranci to ne bi trajalo više od 10 minuta. Već su ga oni postavili da drži vatricu ovdje ako zatreba da se zakuha.
Tako je ka Kačo kumuje!
Dodika bole usta od pušenja
Gledaj kako je srbadija slozna a nasi Bosnjaci imaju nekih 50 stranaka i svako sebi vuce...
sjeverna koreja šalje pozdrave
Narodi sa slabo razvijenim demokratijama traže vođu da im riješe sve probleme. U dobro razvijenim demokratijama sistem je - Bog (Boze oprosti). Kada zatucani narod nađe vođu - opijenost njime traje dugo. Što je zabluda veća - otriježnjenje je bolnije.
Dodik se bavi onim sto mu je posao tj. radi za interese Srba mada ne zaboravlja ni svoje licne dok prvi u Bosnjaka razmislja samo o svojim vrecama.
ja isto zavodom bakiru zašto ne održi miting u zap.hercegovini,u srpskom entitetu.mislim da je to velika greška.sve je to bih,a možda narod promjeni mišljenje o situaciji kad to lično i vide i čuju.A tako i za ostale stranke.
zavidim..ispravka
@KupujemJabuke Nije ni "zavidim" već "zamjerim". Ccc...
Prodane duse. Kakav narod takva i drzava.
Uze Dodik prijestolnicu SDS-a bez ispaljenog metka :D
Ovako se to radi... a ne kao nas mahalski jazavcar Ef. VELIC sa kritikom Redzepu, zasto se nije prilagodio krstjanima u otvaranju Aja Sofije... pa bolan mahalac, nisu Turci bal.. e, nego Osmanlije da se dodvoravaju bivsim neprijateljima... Dunjalucke sablje ne saginju glavu pred neprijatelj i mi kada smo je god savili, bila nam je odsjecena...
Ko nam kaze!? TURCIMA STE SLUZILI 500 GODINA, UGARIMA 2 GODINE I VISE VASE JE STRADALO OD UGARA ZA DVIJE GODINE, NEGO OD TURAKA ZA 500 GOD. DOBRI BOSNJACI SU CINILI NAJELITNIJE SNAGE OSMANLIJA, AUSTROUGARA, NJEMACKIH TRUPA(HANDZAR DIV.)BILO NAS OTPADA KOJI JE BIO U DOMOBRANIMA, RAVNOGORSKOM POKRETU ITD. SADA IMAMO SVOJU DRZAVU I NE ZALIMO ZIVOT ZA DOMOVINU☝️⚜️