Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vitalni interes je postapalica za puckanje naivnog naroda,za pljacke koje stranacke vodje obilato vrse na vlastitom narodu. Onaj ko to nece da shvati nek se zrtvuje,crkaje,gine..itd!
Treba zabranit izbore dok.se god ove face ne maknu iz politike, da maknemo vec jednom s mjesta, ovo je sve i previse iritirajuce i naporno postalo , tušite nas Milorade, dosta vise!
Naš nacionalni interes je BiH bez nacionalista ali sa nacijom Bosanaca koji ne zaboravlja i ne prašta nikome ko mu radi i radio je o glavi
@svitac pa što si se na popisu stanovništa izjasnio bošnjak što se tad nisi izkasnio bosanac?
@sivikamion12 žao mi je kad neko ulazi u raspravu a ne shvata potrebu da Bošnjak odredjuje pripadnost korpusu koji nastavlja tradiciju naziva za muslimane ali izraz Bosanac odredjuje pripadnost po geografskom mjestu življenja kao Srbin,Hrvat itd.jer ne morate biti u Srbiji da bi bili Srbin i ne morate biti Bošnjak da bi bili Bosanac
nas nacionalni vitalni interes bi trebao biti ......normalna drzava sa normalnim rukovodstvom, sa dobrom ekonomijom, skolstvu , zdravstvu....gdje mladi imaju buducnost....i tako dalje........sve ostalo je nebitno......necemo jesti srbstvo, hrvatstvo ili bosnjastvo
@mirrorcic pijem pivu i rakiju šljivu, e to je život
@o z n a.......samo udri oznice.......u zdravlje
Ovo sve mu je omogucilo najvece zlo za Bosnjake SDA
Dodik se ponasa kao mentalni bolesnik. Niko ga u svijetu ne shvata ozbiljno a njegov narod se valjda izborio za RS tako da bi on tu teritoriju isprovatizirao i sa svojim ljudima sto vise krao. Nikakav patritota,covjek i politicar ovaj Dodik nije.Samo laz i korupcija.
@Didic Ma kakvi patriori on Bakir,Komsic i Covic.Tako sto polazu cvijece za pale borce pa odu u dzamiju ili crkvu a onda glume velike srbende, bosance i hrvatine pred javnosti. A iz vrata sve je samo laz i korupcija. Ni u sali niko od njih nije vise dobar nikome.
Ovaj se samo poziva na vitalni nacionalni interes.
@KraljevinaBiH kao i svi ostali........