Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo postoji samo u BiH, advokat koji nema licencu za rad u BiH uredno prisustvuje sudjenju, savjetuje odbranu, daje replike, i evo, cak mu i Klix daje prostor. Tacno smo ludnica od drzave...
Sam si sve rekao - savjetuje. Čovjek ima pravo da savjetuje, ima pravo da prisustvuje suđenju. Imaš i ti. I ma pravo i slobodu govora i može se obraćati medijima. Samo izgleda da je to tebi viša filozofija koju ne kontaš.
Po tvojoj logici @vrbas svako onda moze otvoriti kancelariju za pravno savjetovanje, ako vec ne treba licenca.
Zar nije 2 Maja ratno stanje? Zasto se sudi Dodiku koji je najavio 2 Maja da ce biti ocjepljenja, razgranicenja i ostale idiotske izjave. Zar nije trebao biti uhapsen za raspirivanje straha i mrznje, podstrekivanje na nasilje, pozivanje na otvorene sukobe itd itd. Zasto nije uhapsen? Lik danima raspiruje mrznju i poziva na sukobe, nasilje i jos uvijek hoda. Nekog balavca uhapse jer objavljuje videa sa istom pricom
Krezavi pojavljuje se u sudu da mobiizuje cjelokupne srbe, da ispadne Heroj , Paćenik, bsš kao što je to i Šešelj bio. Ne kontaju gluppi i retardirani ballijanderi to, polako skontaćeš kad se probudiš bez domovine..
A zasto se ne doda clan negiranja Genocida i vrijedjanje zrtava
Nobilo se prodao Dodiku jos kod slucaja Dragicevic
Kad se žohari okupe na jednom mjestu u isto vrijeme
Nema sta Smith da li legalan. Imate izjavi predsjednika UN. To isto da Nobilo treba dokazivati da ima diplomu, to fakultet dokazuje. Gluposti, sami guraju Dodika u oropast.
Nobilo je bijednik, koga je on branio taj je i osuđen, neka ga mile zadrži do kraja 😅
Zakon je donesen i ako vam zakon ne odgovara osporite ga pred ustavnim sudom jer pred tim sudom i na tom procesu necete moci.
Hahahaha koja je samo sramota ovaj Nobilo za svoj narod. Stidi li se svojih ukućana koga je prihvatio da brani. Sve za pare.
Nobilo jeli to i ti ne priznajes VP jer ga tako ne imenujes, pravo si me razocaro jer su ti draze pare od digniteta koji si imao.
Ovi se uhvatili Schmidt-a ko pijanci za plot! Pa ne tuži vas Schmidt, već Tužulaštvo zbog nepoštivanja odluke OHR-a, a ne Schmidt-a! Klasična srpska posla i silovanje zdrave pameti!
naglasio je Lobilo,hahahaha a nepismenih novinara čovjek se zove Nobilo a ne Lobilo kako ste napisali u članku,a što ste još pogriješili neču ni da pomislim.
Pa nije, Schmidt idiot da svjedoci😱🤔On moze samo nametati Zakone i nema potrebe da se pravda i nesto dokazuje Nobilu ili Dodiku, koji namjerno krsi sve moguce Zakone, ali sada si se nasal u neobranom grozdzu😱🤔i ovaj Proces cete kostati neprospavanih noci, visokog pritiska, visokog secera, a posljedice mogu biti srcani ili mozdani udar😱🤔
Kakav ba Lobilo, 5x ne moze biti greska
nece ga niko u Hr pa dosao nama palamuditi
G.Nobilo je primjer nezaježljivog homosapiensa kojem je malo svo bogatstvo svijeta i planete.ovakva stvorenja se rađaju isključivo da bi kao dokazivali nedokazivi.kladim se u život da mu ćuna nije preko 9,5 cm.
Čuj Lobilo!?