Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popiškim mu se na obje značke...
za ovo krivim uhljebe s kupljenim diplomama iz sigurosne...placamo ih stotine miliona a oni ne hapse ruskog krrmka....
Ja sam sebi kupio veliku zastavu NATO dugačka 17 metara jedva čekam da mi dođe da dostava da je razvučem preko krova kuće
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ista je značka, samo je ponekad okrene naopako. Zna on šta radi. Uvijek može reći da je vjerovatno slučajno okrenuo značku naopako.
ima znaca iznad koplje sa gornje strane...fino se vidi
Dobro je to tako on nam održava veze sa Rusijom i zbog toga nismo na Putinovoj listi i imamo najjeftinije gorivo gas i hranu u evropi a kad nam kažu zašto ne osuđujete i niste za sankcije Rusiji mi upremo prst u Dodika i ćao. Trebamo i mi malo biti mudri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je skretanje pažnje sa bitnih stvari
Pa ce oni reci da su i oni ucestovali i napredovali u tom ratu sa rusima
Serem se na obje.
Ma gradjani rs-a mogu biti sigurni u slučaju nuklearnog rata...traktorista je garantovao da će to njih zaobići, nebeski narod će biti poštedjen sigurno
Hahaha dokaz da Evropa zmiri na oko uvjek kad smo mi u pitanju zato Bošnjaci ujedinimo se svi
E jos kada bi stigle pare iz putinstana. Ali mozes ih dvadeset objesiti niti rubljice neces dobiti. Put in samo uzima kako mi u ime kaze. Dajes, a ne dobijas. I traktoras mora dati, ali guze posto love nema, a ovakvu usranu je pitanje ko ce uzeti.
Zabij je sebi u bulju
Neka nosi jer to može biti dobro samo za Bosnu. Brzo djelovanje: Evropska unija će sutra usvojiti nove sankcije Rusiji zbog ratnih zločina. Objavili plan: SAD i Velika Britanija zatražili uklanjanje Rusije iz Vijeća UN-a za ljudska prava. Doći će i Mile na red.
Trebao je davno biti u zatvoru...
Popišaće se Putin na njegovu podršku za neki dan. Budale nevide da će biti i njima suđeno kada i putinu!
Ovaj će i Orbana da osramoti koji bi da ga gura. Svjedočit ćemo tome kao ikoni i Lavrovu.
Ubica podrzava ubicu, silov*atelj silov*atelja pa zato i ge*ocidna tvorevina podrzava rusiji 😊
Krmošenko
Zastava nije ista jer je raspored boja drugaciji.Ova kod Dodika je zastava RS ali se okrenula.Uhljup ko uhljup.Ne zna ni znacku nositi pravilno.
al ga forsirate u vijesti, hebo vas on više