Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protive se natu jer bi to bio zadnji ekser zakucan u kovčeg velike srbije
Šuti Papak, ne znaš ni šta si htio reči!
Papak, miran knozi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospoda draga..da vam samo kazem da se narodna poslovica "Pita se ko Sabit u mlinu" promjenila i sad se upotrebljava nova koju je gospodjica Merkel prenijela medijima.."Pita se ko Dodik u Berlinu"
Dodi Dodi tebi ova priča ne godi. Majko mila što ga rodi
Gospodine Dodik ima jedan problem. Vas niko ništa ne pita. Ne odlučujete Vi.
Posto u OS BiH postoje tri komponente koje gaje tradiciju iz proslog rata a to su ARBiH. HVO i VRS. Niko nebi ometao Srbe niti ih tjerao da svoju komponentu odvuku u NATO savez oni jednostavno mogu da proglase neutralnost i da Srbi ne idu u NATO dok ostala dva naroda Bosnjaci i Hrvati daju svoje komponente u sluzbu NATO-a. Prema tome niko Srbe nebi tjerao na ono sto ne zele.
Konju jedan.... Samo otidi u ZOO park Den Haga i pogledaj ko se sve tamo nalazi i bit ce ti jasno ko ste i sta ste.
Dodo jeste penicilin za bošnje a i kitomicin.
@vampirko. Evo opet ovog sto ima zadatak poredati boje, bravoooo djecace...nek si makar nesto naucio, pa i boje razlikovati!
@RatkoDovuUci.. Gdje ti je "vojno i politicko" rukovodstvo sta sad rade po bjelosvijetskim zatvorima i celijama, imali im ko zamjeniti pampers pelene dok kenjaju podase! (tako se to u narodu kaze)! Zalosno je kad jedan dio naroda izgubi identitet niti zna koje, niti zna kud je krenuo pa se gura tamo gdje mu nije mjesto, kao jedan dio vas RatkoDovuUci!
RatkoDovuUci.. Sve je to imaginarno i samo to mozete provoditi na teritoriji gdje je napravljen genocid i ratni zlocin! Berlinski zid je stajao 30 godina, pa je srusen, tako da se blizi kraj i toj genocidnoj i zlocinackoj tvorevine! (1) @RatkoDovuUci.
@RatkoDovuUci. A ti pacenice kad krenes bilo gdje van BIH (ako uopste mozes gdje izaci) ides pod Zastovom BIH i njenim obiljezljima! Nema te ni zastave, ni vlade, ni zakonodavne ni izvrsne vlasti, ni milicije, ni ustava ni grba..(osim kad je straparijada, po koji vasar i cetnicko omipljanje! Ali kome ja pricam! (2)
Znaci, NATO kriv jer je zaustavio vase divljanje, silovanja, progon, pljacku ... Kakva bolest ...
Jedno si u pravu, Nato je odlucio da vas ne istjeramo iz Bl, i sad su svjesni da su pogriješili... Kad kazem vas mislim na cetnike a ne na gradjane iste...
Šta si pričao pričao si, više te niko nigdje ne zove osim da se sprdaju sa tobom kao papa neki dan !😂😂😂😂
Sike Vepru u kukurizste gdje si se okotio i odrastao.Siti smo tvog supljeg hroktanja!!??
bosna i balkan ce bit tamo djeim velki kazu. ko god dae mocniji udatom trenu, esade, merkelova il rusija. NIKO ne pita nas jade NISTA. ovi jadni toboznji wannabe politicharchichi samo sutu da sprovode shaim se naredi. i ovo govedo takodje. potrcko. obicne karine bez svog ja.