Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ga priznao ili ne priznao, Kosovo postoji i biće samostalno. Bili ste i protiv samostalne Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, pa uzalud...
@DjepetoPinokijevCaIe iz koje se ti vukojebine javljaš?
Ako mi zivimo sa 230 kako li tek ti i tvoji zivite
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi nasi mediji trebaju dodiku dignut spomenik da nije njega oni nebi znali sta pisati :)
@dvanadva, Dodik je Bošnjak čiji su preci prešli na pravoslavlje. Prezime Dodik ili Dodig je staro bosansko neslavenizirano prezime koje nema nikakve veze sa Srbima.
Kosovo Republjik!
Nije nam toliko bitno u kakvom ce svojstvu doci Kosovo koliko je vazno da ce doci u suverenu i jedinu nam drzavu BiH! 🙌
pozvano je kao sap(socijalisticka autonomna pokraina),ma mile legendo ti si jedini srbin koji je priznao genocid i druge zlocine i evo sad kosovo kao nezavisnu drzavu,aferim mile
Ima li dana u godini da ovaj klix ne izbaci makar jedan clanak o Dodiku.
@sweetgreenapple Aktivan covjek.
💰💼
Hrvati su najpametniji, dole sam se udao kao sto bi rekao strai narod,samo ih udaraju hah nesto se pobune samo prvc trc par puta i usute.
Iskreno *ebe mi se za misljenje Dodika i Srbije , isto tako mislim da se osjecaju i Kosovari 😊🖐️
Srbi i fusnota. E to je njihov politički maksimum.
A kakva je ako nije nezavisna? Zavisna od Srbije? Nisam primjetio, prije imam utisak da ih ovi ne jebu ni dva posto.
@fanaticos1 Zavisna od njihovih gazda iz NATO.
Opsjednutost Miloradom Dodikom je ozbiljna frustracija ljudi koji misle da je adzs milostivi samilosni bog i da mu treba pet puta dnevno spustati glavu na cilim i moliti se na arapskom jeziku.Sljedbenici arapskog pedofila muhameda laju,a karavani prolaze.
Evo me ponovo sa vama.
de ba sjasite sa ovim majmunom
hhhahahahahaha nego kako drugacije?
E ako je tako, kako ste pojasnili, onda je ok! Baš ste im vi iz miloradovog kabineta šuknuli. NOOOOOOOOOT! vlaaaahahahahahahhahahahahaha
Srbija je kroz prošlost uvijek bili agresivna. car dušan okupirao je cijelu Makedoniju, velike dijelove Grčke i Kosovo koje je čak i u 14. vijeku bilo većinski albansko. car dušan udari i na bosanski Bobovac 1349 god, ali je od bana Stjepana II Kotromanića poražen. Ono što nisu uspjeli tada ratom, i u novije vrijeme genocidom, pokušavaju sada raznim perfidnim političkim smicalicama. Dok im se ne pokažu zubi u Sandžaku i Vojvodini, neće odustati od velike smrdije.
@Bobas TO CE IM NA KRAJU I BITI