Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kako je to uruciti orden nekoj bajkerskoj mafiji...
Vlasti u tzv rs-u prkose zapadu i Ameriki.
Ispravka, ovo su teroristi. Oni su ubijali i ubijat ce za neke svoje ciljeve. Nestanes preko noci. Nema razlike izmedju ovih i onog sto se sa kamionom zabije u ljude. RS se trudi da nagradi takve izgleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj entitet a i sama Srbija ima svega 2%investicija iz Rusije ..ostalo je iz zemalja EU i SAD ali dzaba to voli da bude ruska gubernija pa makar nemali ni hljeba ..e ja bi vas pustio niz vodu sa investicijama a zabranio svima iz rs ulazak u zemlje EU i SAD pa izvolite hebali vas rusi
Ljudi mislite šta hoćete...ali bez rata nema mira u Bosni...tumor se na tijelu odstrani dok nije pojeo organizam...što prije to bolje...jebajga ako treba poginuti neka...bolje nego ovako....
Dodik vatru održava. Ne dozvoljava da temperatura padne. Mediji iz Sarajeva koji ovakve i slične gluposti zbog čitanosti ili gledanosti redovno prenose samo pomažu da se ova Dodikova vatra ne ugasi.
smece cetn.ponosan na ubijanje bosnjaka 92. 95 fuj gade
Serbi i čast?haaaahaaaa! Povucite vodu za sobom
Bolestan narod
LIJEPI NAS ERDOGAN !!! Cuva BRAT jos 4 MILIONA Sirijaca i brat bratu bar 50 d0 100 hiljada mudjahida .....spremni ko zapeta puska....... Neka nama Turske nikakav problem nek cuva ova POGAN ruse.
Ovo mamlaz sve zainat radi. Vidi da mu se može, nema niko da mu dobro zaprijeti.
Vidi okolisa , vidi ludila, vidi ovih kriminalaca, jos da se celo obukao u kožu bio bi show i onako je rahitican i jos koza... Pita li se iko kod ovih zasto ovo radimo koja je korist.
hahahha vidi ambijenta iza
Stp mu dao krvavu kamu sa porukom mira ? Ili zlatni dildo sa lubrikantom ? Jer tu su pokloni za razini ove gomile izmeta obucene u jeftino odjelo
Fasisti!!!
Znači na tako niske grane su spali, odlikuju motoriste valjda im nestalo ratnih zločinaca😂😂😂.. Šta je slijedeće?
Ovo je dokaz ozbiljnosti Dodikove i srpske politike.Cccc koji bolesni mozgovi.
Kao prvo ovo je slika a ne orden. Treba staviti da je uručio "sliku ordena".
bajkeri imal zivih medju vama?