Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusevni bjednici nisu u stanju da se bave necim humanijim i produktivnijim nego nacijom, regijom te smisljanjem i crtanjem karata. Granice i jesu samo za ogranicene osobe ili za zastitu kriminalaca koji su se obogatili na nezakonit nacin i pokusavaju da izgrade utvrde sa ciljem ocuvanja tog nezakonito stecenog bogatstva. Pametnom ne treba mnogo da bi ovo skuzio i osjecao se ostecenim od strane ovih mocnika koji pokusavaju graditi nedodirljiva carstva. Glupani ih podrzavaju i pristaju da budu saucesnici u ovakvim idiotskim projektima. Ovo ne skuziti odmah i nije neka greska, ali je jadno ako ostajes pri tome da nisi pogrijesio i nastavljas tvrditi da si u pravu, a znas da podrzavas kriminalce koji ti i unucad pljackaju i vec zaduzuju.
Dario09 slažem se, jedino hrvatski entitet može očuvati ovakvu BiH pa čak tada možemo i naprijed ići, jer nekome drago ili ne RS ce za 5-10 god biti svjetlosnim godinama od FBIH jer ova druga ovakva nije funkcionalna, a građansku BiH ne žele Hrvati i Srbi znaci opcija je jedino 3 entitet.
Uskoro dodik bjezi preko grane(Drine), nestaju entiteti ,nastaju regije! Zivi ostali pa vidjeli!
u potpunosti se slazem ;)
Samo sa Hrvatskim entiteom je moguce mozda ocuvati nekakvu BiH. U protivnom uzaludni su sve price i nagadjanja o opstanku zemlje gdje defakto dva naroda imaju sve a treci samo formalnu jednakost. Znaci Bosnjacki, Hrvatski i Srpski entitet/kanton/republika/ ili kako god se dogovorimo da to zovemo ali bez Hrvata svaka vam je prica izlisna.
Moze Bosnjacka-Islamska drzava od Sarajeva do Zenice (taman autoputem). I nece vam biti tesko jer ste to vec napravili.
ah da dd44, kada ti neki na cesti podje silovati seku ili mamu, prvo probaj naci sa njim kompromis kao sto je \"dogovor triju naroda\". Ako pokusas jednostrano da odbranis seku ili mamu, nije u redu. Tako se ne gradi zajednistvo siledzije i zrtve. majmunko si zaista
Hocemo bosnjacku drzavu na islamskom principu. to trebaju bosnjaci traziti posto svi traze ekstremno, da bi dobili ono sto je najnormalnije. Stoga podrzavam reisa Cerica. Ovi koji se stide sto su bosnjaci, nek idu u srbiju ako ih ovi tamo hoce. A BiH da nestane? starija ti je dd44 nego sto ti je porijeklo, nego sto ti i cukundjed pamti unatrag pretke, stoga ne mlati.
AKO ceric kaze :hocemo Bosnjacku drzavu i ako se pazljivo saslusa sta se u posljednje vrijeme valja u i oko BiH, onda je svakome jasno da je pocelo odbrojavanje. Na duze staze BiH ovakva kakva je ce nestati (sto i nije tako lose jer ovakva ne vrijedi ni kutiju cigara)... a kakva ce biti moze iskljucivo da se odluci DOGOVOROM izmedju tri naroda. AKo ne bude dogovora od BiH nema nista i neko ce morati da spusti zavjesu. Dodik sa time nema kao individua nitsa...Problem BIH je mnogo dublji i samo naivci vjeruju da je problem u jednoj licnosti.
pa mora skrenut paznju sa svojih lopovluka, to je najbolja metoda !
Ne mogu vjerovati, pa nije Dodik takav : )
Ramize ne *eri ! Rci bar nešto pametno kad staneš za tu govornicu. Za što primaš platu.