Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De nemoj biti plachipichka! Ko tebi brani da ideš? :)))))
@ledeny Gdje ce kad ga niko nigdje ne zove
@ledeny ON MOZE DO BEOGRADA SAMO DA DOBIJE INSTRUKCIJE STA DA PRICA I RADI. SVAKAKO COVJEK NEMA SVOJE MISLJENJE VEC JE SLUGA VUCICA I RADI STA MU SE KAZE.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
73 % za NATO ne može biti suprotno volji naroda u BiH,može samo biti suprotno volji velikosrpske stoke .
...da li to nisam u pravu stoko velikosrpska? Ulaskom BiH u NATO nestaju vam snovi o velikoj Srbiji i cijepanju BiH.
@BHbraniocBosman345 49% jaro 49%, to tebe boli aa? Priznaj!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek se više umorio govoreći "išao u svoje ime"
iNTERESANTNO, DODIKOVO LUPETANJE ! Čuj: " Zvizdić urušava mrvice integriteta koje BiH ima kod drugih država", time što ga ugošćuje USA diplomata Palmer, zamislite, specijalni izaslanik za Zapadni Balkan u State Departmentu.... Jednom idiot, svaki put idiot!
ma dodik će na kraju pobjeći u srbiju on je sebi tamo osigurao na račun bosanskih djikana dobru vilu a i tamo će ga zvati bosanac, jadnik na svakom skupu u srbiji govori da ga ne zovu bosanac već da je on srbin a tamo mu se ljudi smiju
Ti svi svako malo na izletu lizanja stražnjice pickhoustom i ostaloj bratiji pa se niko ne žali...
Zvizdić nemože više ništa napraviti ako je samo tehnički
A ti svaki dan kod onog shteneta u Srbiji?
Gospodin Zvizdic je za tebe mrmonjo iz Laktase veliki gospodin.Za razliku od tebe on je priznat u svijetu
A i ti svako malo kod Vučića po pamet, pa platiš Putinu da se uslika s tobom, i koga zaboli za to ?
Demokratija je da svako ima pravo na svoj glas. Tako i Dodik ima pravo kao i pravoslavna populacija da se izjasne da li su za Nato ili ne. Međutim, u svakom društvu glas većine je mjerodavan. Na nivou BiH je većina za NATO tako da ćemo biti u NATO. Ćao
@N.T. Lijepo zboriš!! Svoj glas većine moźeš sprovoditi na 23%, na ostalom se neki drugi pitaju, pogotovo na onih nedodirljivih 49%, e tu neki drugi imaju tapiju. Tu možeš samo kmečati, od sad pa nadalje.
Pa, majkoviću što ti neodeš negdje mimo Srbije i Rusije!
Pa s tobom niko relevantan nece da se sastaje. Ko ce se sastajati sa korumpiranim idiotom. A da, bio je onaj Vijetnamski "biznismen". Ha--haaa-ha... Jes' te covjek izlevatio pored tolikih savjetnika oko tebe.
Bezveze clanak....budalastinja...
Placi Dodik tu pomoci nemaaaaa.....
Koliko covjek mrzi Bosnu da mu je krivo kad je neko predstsvlja..
kako si ti neki dan išao u Texas? Prifvatno ili?