Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmit je mijenjao izborni zakon na dan izbora i ukinuo ustav na jedan dan. Šmit je zataškao očiglednu izbornu prevaru u RS. Šmit otvoreno priča o PODJELI državne imovine, iako je ustavni sud drugačije presudio. Samo totalne budale ne vide da su ova dvojica na istoj strani.
Tacno tako, pravo si dobro napisao.
Schmidt obilazi RS koju vodi bahati gazda isto kao što cigo prosjak obilazi radnju gazde koji će ga šutnut čim ga vidi, a ovamo se dreči, folira i zajebbaje, sve ono šta onaj isti ganci radi kad neko sa njim pođe normalno, pa mu rastjera i mušterije i izvrši nuždu u saksiju na zidu.
To je sve njihova igrarija, Schmidtova i Dodikova. A izdajnici Trojkasi to znaju jako dobro. Svi cute i cekaju pravi trenutak da oglase i obave svoje bolesne ambicije, koje ce Trojkasi da podrze. Sjeme im se zatrlo izdajnicko.
Ako se imovina drzave BiH prebaci na bilo koji nacin bilo gdje, to je kraj drzave BiH!
U bosanskom jeziku ćutati je osjećati, a kada ne govoriš onda šutiš. Zašto najgrlatiji bošnjački glasovi uvijek pišu srpski?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Voljeli ga ili ne Dodik kreira politike za razliku od ovih nasih. Uvijek par koraka ispred.
Teroristi iz manjeg BH entiteta samo mazu narodu oci... da ne vide svijim ocima da ne cuju svojim usima... zato nisu ni znali zasto su se nedavno okupljali... vec predvide mnogi iz tog skupa da ce biti ratni zlocinac.. ili oni mozda nesti vise znaju iz 90ih?
Zahtijevati od Shmita i drugih stranih i domaćih zvaničnika da koriste ustavne termine. Nikakve zajednicke institucije ne postoje samo državne.
Ako državna imovina ne ostane i dalje državna bez rasprave o njoj izdaja.
Pojam zajedničke institucije ne postoji samo državne, entitetske, kantonalne , općinske
dodo je njihov covjek , prije svega mislim ovih desničara po Evropi koji su sve jači a i koji mu čuvaju leđa i omogućuju povoljno kredite i novac, nazalost Bošnjaci su opet u najtežoj poziciji jednostavno zbog pristupa EU koji uvijek podrzava najgore u ovom slučaju vucka i dodu samo da bi održali prividni mir , sve je već vidjeno
Dogovorena igra između njih dvojice
Pa Dodik vam je rekao neka pokusa.Kakva vasa saopstenja.Visoki predsravnik je samo za trojku vusoki predstavnik a za ostale kako Dodik kaze.Jedino Eu interesuju resursi kod Bosnjaka i pametno ce ih uzeti od postavljene trojke.Sta tu kome vises nije jasno.
samo ga uklonite,eliminišite.
Dodik zna da ni Šmidt ne može uhapsiti njega,pa što ga onda ne bi zajebavao 🤷
Nema kod nas nikoga više da kaže dovdje i ne dalje. Sve ovo su Potemkinova sela
Trivić kaže da je Dodik lažni predsjednik entiteta rs?
Ma dodik je legenda, moze radit sta hoce, svasta da kaze i nikom nista, glupi bosnjo pravi se gluh i nista ne uradi protiv toga, ljudima pase kakav je dodik jer inace bilo bi promjena, samo udri srbine kad su bosanci glupi ko tele, nije ni cudo sto je ih Bog prokleo i dao siromastvo jer to su i zasluzili gamad
OVO JE PREDSTAVA ZA NAIVNE BOŠNJE. SAD ĆE PO STOTI PUT EU DIPLOMATIJA DATI DODIKU PONUDU (NARAVNO S LEĐA BOŠNJAKA) KOJA SE NE ODBIJA I ON "NEĆE DIRATI ŠMITLERA" DOK SE BUDE MOTAO PO BL. HOĆE LI TO BITI PREBACIVANJE DRŽ. IMOVINE NA LOKALNE NIVOE ILI NA AGENCIJU - I U JEDNOM I U DRUGOM SLUČAJU DODIK JE POBJEDNIK I ON ĆE PREMUNTATI BOŠNJE I TZV MZ.
Bojim se da smo izigrani kao država od svojih saveznika svi državljani ove države koji je osjećaju kao svoju domovinu Bosnu I Hercegovinu su slagani i dalje nas lažu. Niko od ovih političara nece odgovarati ni za kakav zločin nit kriminal koji ću činili i još uvijek čine nego cemo platiti mi narod u svojim baštama/avlijama