Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mu ti objasniš, sigurno će mu sve biti jasno...
Zbog istih razloga ste poceli rat 90-tih. Niko Srbima ne namece rjesenja vec je obratno, kroz nepriznavanje drzava nastalih raspadom Juge Srbi svoj etno kolektivitet stavljaju iznad drzave i bez obzira na vecinski interes gradjana te drzave ukljucujuci i dosta Srba oni opstruiraju i negiraju napredak tih drzava a sve zarad interesa Srbije i Rusije. U tom procesu se obilato koriste Srpski etno osjecaji i velikosrpski mitovi i dogma.
@hawkeye Genocidnu RS treba deinstalirati,prije nego njen idejni tvorac ne crkne,koji je osuđen na smrt u zatvoru zbog stvaranja RS na genocidan način.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jesi naso kome ces kmecat, on ce ti prvi vojvodinu anektirat kretenu
sta je RS?
Ode kod glavnog firera na raport.
Kako ode iz oni Laktasa i dode u Sarajevo, tacno poce malo i po svjetu hodati
Slobodno mu objasni da si ti jedan od najvećih problema Bosne i Hercegovine, probaj mu objasniti potrebu za osnivanjem zajednice srbskih opština u Mađarskoj pa ćeš vidjeti gdje ćeš završiti i ti i 16 automobila.
ide Dodo i u Sjevernu Koreu da i Kim Jong Unu objasni kako stvari stoje
a Dodo nasao si jaku drzavu kao podrsku heheh
Pravi onaj Bosanski Tornjak.Gledaj mu glave.
Nakon Dodika kod Orbana odlazi i Ivica Dačić, objasniće Orbanu zašto će se odvojiti Sandžak iz srbije i zašto će se Mađarskoj pripojiti Vojvodina. Nemoj poslije da bude dreke
Orban fasist, Dodik fasist, nema potrebe sa pojasnjenjem/razumom, oni su sebi pojasnili sve unaprijed.
E pa nećeš ni ti nametati svoja rješenja većini,kraj priče.
Za ocekivati je sada pad Orbana.
Mars parazitu jedan imas kome i objasnjavat fasista voli fasistu
Otkad Orban postade jedan id vodecih lidera EU-a.politicari u Bih nemaju pojma o desavanjima u EUropi i svijetu.samo prate desavanja u svojim mahalama!!!
šta ćeš ti njemu objašnjavat on tebi treba objasnit
Joj jeste mi više dodijali s ovim Dodikom, de ne stavlja mu sliku i ne prepričavaj šuplje priče, moram li svaki dan njega gledati...