Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek ima vise lica nego zuba u glavi. Neki dan odbija da gleda Kosovo, a juce zove zvanicnike istog. Okrece se kako vjetar puse. Najveci zlotvor uz Seselja u zadnjih 50 godina. Mladic je za ovog mala maca. Mladic je bar uradio sta je zelio a ovaj samo sere i sere i sere. Dosadio mi je vise jbt
@Cyberkoo ....dodik pre svega mora da razvija republiku srpsku...nebitno je sta on prica ili kako to bosnjaci shvataju...sto se tice namjenske industrije rs....ona je krenula da se razvija i to veoma uspjesno....trb odlicno radi a uskoro krece kosmos sa srbijom i orao sa rusijom...bit ce tu posla i para...
A sto srbin radi na svome samounistenju...Milosevic poceo...Dodik i Vucic ce zavrsiti....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prošao je rat. Oni su RS a mi FBiH. Mi nismo zajedno da im svaki dan prebacujemo nešto. Zašto naše novine ne prate naše političare i njihov rad. Jednostavno da se bavimo sami sa sobom. Novinari siguro neće uspjeti srušiti Dayton a neće uspjeti ni započeti novi rat. Jednostavno sve je bez nekog cilja. Ima dovoljno tema u Sarajevu za prvu stranicu.
Lažni biznismen preveslao Milorada Dodika, prevaranta iz Vijetnama nahvalila i državna televizija
Predsjednik Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović primili su u svoje kabinete lažnog biznismena Mai Vu Minha. S njim su razgovarali o potencijalnim investicijama u BiH, a državna televizija predstavila je njegovu tvrtku kao ''jednu od vodećih svjetskih korporacija''.
Takođe i u Hercegbosni graditi namjenske tvornice.
@BHjecoo Da vam ovi iz hb opet ponove Jasenovac.Ada,zaboravih,vi ste prijatelji sa ovim HDZ-om,ali niste sa onim iz Hrvatske:).Turci ostavili izmet za sobom,nisu poveli sa sobom u Tursku.Izmet zvani srbadija!
Gdje god su Seselj, Vucko i Toma a u novije vrijeme i Dodo isli da brane Srbe, odatle se bjezalo na traktorima a u novije vrijeme i autobusima za EU.
ma henat ga vise. dosadan je a i vi snjim.
Ne možete izvaditi trn u oku.
Najgore je biti jugosloven pa srbin, a onda zbog para se pretvoriti u židova.
Zasto nema na tim sastancima i sajmovima niko od Bošnjaka i Hrvata vec idu uvijek jedni te isti iz rs-a.
Ne treba Govno uopste spominjat
Dodo ElDodirniMeDole II
Tenkovi,topovi,vozilice,puske,sve se moze napraviti,a muda ili imas ili nemas toliko moji dragi cetnici!
Dabogda crko psihopato
Samo novac i vlast Dodika zanima, sve ostalo je glupost komentarisati.
Zna li ovaj mulac,gdje su ogromne masine opljackane iz BiH u toku agresije,upravo te na koima se bazirala vojna industrija a sad kad se ljudi snalaze da bi od necega zivjeli on bi i to da zaustavi.Bosnjooo otvori oci jednom za navijek!
Dzaba ti oruzje ako nemas muda.Po prvi put u istoriji Bosnjaci su se suprostavili cetnicima.I to goloruki naspram tehnike Jna koja je svo oruzje ostavila pobunjenicima Bosanskim srbima.I sta su uradili,omjer poginulih vojnika je haman jednak,po broju ubijenih civila,dijece,staraca,srbi prednjace
@RajaIzMahale7 i jos da nisu molili mrtvog tita da nam rat zavrsi bilo bi bolje 😁
@Klesar Sarajevo,Mostar,Pocitelj,Zenica,Bihac,Tuzla,Gorazde,Brcko,Kozarac,Janja,Trnovo,Kijevo,Srebrenica,Zepa,Zvornicka naselja je malo vise jaro😂Sva ova mjesta imaju Bosnjacku vecinu,a ti se tjesi sa 23%.Sanski Most,Kljuc,Jajce,Gradacac itd.Doboj haman polovina,Prijedor isto tako,šuti mišu