Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pi*ka li vam materina. Znaci problem je kad Ameri i EU stoje iza Bosne, a kad vas podrzava Srbija i Rusija, onda je to OK. Ovi genocidasi ce krenuti opet cim im se pruzi prilika - zato puna podrska namjenskoj industriji da nas ne uhvate OPET nespremne.
Dodik je jučer izjavio da je ovome posvetio cijeli svoj živo. On je već sad jedan od najvećih srpskih pšolitičara u istoriji. Mržnja bosanskih muslimana prema njemu proističe i dijelom zbog toga što znaju da oni u svojim redovima nemaju takvu političku veličinu.
Nije, a i znamo i zašto nije, zato što stalno biraju tebi slične. Evropi je dosta jedan Orban. Ne treba im šest novih. U normalnim evropskim zemljama ljudi razgovaraju o stvarnim problemima i rješavaju ih. Vi mlatite praznu slamu i kradete narodne pare i resurse već 30 godina.
Ovaj je stvarno retko odvratan tip
Ludi Milojko kaže ds su se nadležnosti prenijele pod pritiskom. Pa i Dejton su Bošnjaci potpisali pod pritiskom. Onda vraćamo se na ustav 1990 BiH bez entiteta.
jah budale
Jebho mater svoju pravoslavnu i seljačku...
Ne trebate vi, narod ide tamo, oni su već u EU.
Dodik je obični primitivac kojeg samo treba ignorisati i neprdavati mu preveliku medijsku pažnju. Bitan mu je samo novac i fotelja. Odjednom Bošnjake naziva muslimanima da bi na tome nešto dobio a samo sebe i svoj narod koji predstavlja bruka.....
Dodik nikada nije bio dalje od Amerike i EU, a spiskao je milione iz budžeta na lobiranje. Zašto ako ih ne voli? S druge strane za Rusku naklonost iz budžeta nije dao puno, ikonu ili dvije a dobio je sigurno puno više, miliončić ili dva.
Preseli malo u Njemacku, pa njih razaraj.
Je3emo ti ma7er.
Komentariše ono na čemu radi sam... RS je remetilački faktor na cijelom ovom zapadnom balkonu
“Muuuu” rece Milo iz Laktasa
Bosanski muslimani se udružuju sa Karadžićevom strankom protiv čoveka koji faktički nije učestovao u ratu. U ratu je pomagao i muslimanima i hrvatima. Na otvaranju Ferhadije je donio ćilime na poklon. Zato ga i mrze što je veličina.