Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačino, uzmi viljušku i izbodi se sam, gotovo je.
Mirsade zelim ti iskreno uspjeh na izborima. Jedino si nam ti spas. Hvala na kandidaturi. #MH2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Vrijeme je za nova lica, ovo faca što poznajemo pola ih ima u sudskoj dokumentciji. Samo Hadžikadić - https://facebook.com/mirsadhadzikadic Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #ijasamiskra
Dodik za Reuters: Nisam spreman da radim protiv Dejtona i protiv Ustava BiH -------------------------------------- HEHE, STO LAZE MAMU J EBO SVOJU BAKINACKU. LAZE KA PSETO, STO ZINE SLAZE. IMAM OSJECAJ DA CE OVAJ POBIJEDITI ISKLJUCIVO AKO SNSD BUDE "BROJAO" GLASOVE.
nije vise zanimljiv, moraju li svaki dan vijesti o njemu
Ovaj Milo(k)rad k'o golub, kad je gore sere ti na glavu, kad je dole jede ti iz ruke...
Ovaj mijenja priču o ovisnosti za koji medij govori. Seoska varalica!
daj gonite ga u......ko ga vise moze slusati
Dodik je stalno bio za izvorni Dejton, kao što je i hrvatska strana stalno bila za izvorni dejtonski i vašingtonski sporazum. Jedini koji su kršili ove sporazume su VP uz nesebičnu potporu muslimana, a sve u cilju unitarizacije BiH po volji najbrojnijeg naroda. Vratimo se na izvorne sporazume pa neće biti većih BH patriota od Hrvata i Srba.
20 godina on nesto otcjepljuje, prijeti, vice galami...pa dokle je doslo to otcjepljenje?? koliko treba jos vremena???
rogonja kako vjetar puse...
naravno da nisi spreman. valja sada u teheran doci, zivjeti i raditi kao precednik svih nas. rasturio si srpsku, rasprodao, ojadio, narod na prosijacki stap doveo, bezvlasce uveo...eeeee...a dosao vakat na naplatu. znas ti dobro da izbore u srpskoj neces dobiti. pocelo vec ono seosko ulizivanje i dodvoravanje da se smjestis u teheran i pobjegnes od svojih, a i malo da obidjes svoje poslovne prostore u alti.
Pokazao mu Lavrov ćunu i rekao mu da je kod Trumpa još veća. Ako nastavi srati, mogao bi dobiti vruć u ruku...
JOJ LAFINE....PA TI RASTURAŠ SRŽ TOG MIROVNOG SPORAZUMA...DODUŠE,LAŽITE SE I DALJE....
Srboluđak.Izjave daje na osnovu halucinacija.Vjerovatno mu se sad priviđaju Havajski otoci,lelujanje mladih kukova,cvijetni dezeni.