Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tip čovjeka koji te pljuje u lice i istovremeno govori da te ne pljuje. Ološ najveće vrste.
Sve na stranu,ali stvarno dokle cete komsije birati ovog budalu da vas predstavlja.Svi znamo da ce biti kako velike sile odluce pa barem uticimo na ono na sta mozemo,a to je da ne biramo vise budale huskacke
Sve moze i proći na neki način, ali toliko izvrijeđati Engleze, Šmita, Eskobara, Nelsona...to neće izaći na dobro, naročito na RS..Biće tu tihih sankcija po narod, to je sigurno, neće mu oni to oprostiti.
dobro li Dodo voza Srbe i od njih pravi majmune. Covjek je napravio od NSRS cirkus i bas pokazao da je on baja a ovi u skupstini samo ovcice nebitne
Gusovima debelim si zatvorio vrata a sad bi ko quravela da se vratiš pa kad ti bude dosadno opet ćeš na kariinđanje
Gospodine Dodik, vrijeme je da se sagnete po saFun, Escobar dolazi.
Kaze Dodik da Smidt placljivim tonom prica o Dodiku..Sta si on jos nece umislit!!! Upravo je Dodik taj koji cvili kao ranjeni pas, zavija. Na zvanicnoj proslavi 9 januara kaze Dodik NIKO NE ZNA kako je meni i mojoj djeci, kroz sta mi prolazimo. Smrc smrc Bedak koji sad pokazuje koliko je zapravo pokvaren, brine se samo za svoju djecu i bogatstvo a narodu kako bude.
Hahahahahahhah ovaj dodo je cirkus....lazni visoki predstavnik hahahahahahahahahah
Koliko se da osjetiti, i to dobro, Dodik se prepao...spominje "smaknuća" u nadi da će ih možda odložiti ako ih javno spominje i demaskira? Veoma jadno od njega ali nešto je saznao. Mislim da njemu snaknuće prijeti sa Istoka i to možda čak i od "onog koji ga moli". U biti ta "istočna" smaknuća su uvijek bila korjenita, zahvate čitavu familiju...kao mali genocid ograničen na samo jedno prezime ( uključujući i povezane familije)
" Gospodine Vučiću. RS je na pragu bankrota. Pa te molim da ti mene ono kao zamoliš da se vratim u državne institucije"- kaže Dodik. Sada je Dodik satjeran u ćošak i pazite kako pregovarate. Nema popuštanja.
Došlo vrijeme gujci nabiti čep
Nemojte se vraćati, ne trebate nam. Vodi sve Srbe sa sobom, i ove iz Centralne Banke, Parlamenta, Vijeća Ministara, Ambasadore, vojnike i oficire. Skinite se svi sa državnih jasli i neka vas tako 5 godina pa ćemo onda razgovarati!
Ono cim ustane , opali sam sebi samar, cusne cuku nogom u avliiji , na putu prema kancelariji grmi na sve oko sebe … i onda , pa ne moze odjedanput postat prijatna osoba, takav je kakav je , naopak , nabrijan od rodjenja… jedino se veseli uz satorsku muziku.
Usr’o se k’o grlica
Ovog paranoja ne popusta. Treba sto prije ukljuciti terapiju!
Sta ima kod Djokovica?
E jesi kukavica ,mi smo mislili da si hrabriji.Nemoj se vraćat nikako ionako će izbori.